Waarom gebruiken 8000 webwinkels in Nederland nog steeds Magento 1?

    0
    905

    Iedereen die het een en ander weet over e-commerce, zal je vertellen dat Magento ongetwijfeld een van de toonaangevende open-source software is die je kunt gebruiken om een ​​webwinkel te bouwen. Er zijn nu miljoenen winkels die het gebruiken. Toen Magento 1 voor het eerst uitkwam, werd het echter al snel duidelijk dat het verschillende kwetsbaarheden had die moesten worden verholpen. Daarom is Magento 2 uitgebracht. Desondanks gebruiken meer dan 8000 webwinkels nog steeds Magento 1 terwijl ze weten hoe onveilig het is. Maar waarom? Hier zijn enkele redenen:

    De overstap maken naar Magento 2 is moeilijk

    Het verschuiven van jouw webwinkel van Magento 1 naar 2 is niet eenvoudig. En dit is iets wat veel webwinkeliers beseffen als ze de poging wagen. Het ontwikkelen van een webwinkel vanuit Magento 2 kost veel tijd.

    In Magento 2 is ook veel technische expertise nodig. Veel webwinkeliers hebben niet de capaciteit of het budget om dure freelancers in te huren om de dienst te verzorgen. Dit is de reden waarom, hoewel ze weten dat Magento 1 onveilig is, ze geen andere keuze hebben dan het te gebruiken.

    Bovendien zijn veel van deze webwinkels al gewend aan het Magento 1 platform. Ze zullen de complexe gebruikersinterface van Magento 2 moeten leren kennen en ze hebben gewoon geen tijd.

    In plaats daarvan Shopware gebruiken

    Omdat het erg lastig is gebleken om die overstap van Magento 1 naar Magento 2 te maken, zijn veel webwinkeliers op zoek naar alternatieven. Een die echt in het oog springt, is Shopware. Net als Magento is Shopware ook open-source software die bedrijven helpt bij het bouwen van e-commerce websites.

    Maar in tegenstelling tot Magento 2 is Shopware zo gebruiksvriendelijk en biedt het een snelle en gemakkelijke overstap van Magento 1. De afgelopen jaren hebben veel webwinkels deze software gebruikt om hun e-commerce websites te beveiligen. En als klap op de vuurpijl kan Shopware ook worden geïntegreerd met andere innovatieve tools, waaronder voorraadbeheersystemen en andere.

    Hoe Shopware te krijgen

    Ben jij één van de 8000 webwinkels in Nederland die nog op Magento 1 draaien, dan is het tijd om over te stappen op Shopware. De beste manier om dit te doen, is door gebruik te maken van de diensten van een professionele webontwikkelaar. Deze experts kunnen u een overstap pakket geven dat jouw Magento 1-winkel naar het veiligere en geavanceerdere Shopware-platform brengt. Dit bespaart jou uiteindelijk veel tijd en geld.