Carsharing Amsterdam: altijd een auto in de buurt

  0
  892

  Als je in Amsterdam woont, in welke wijk of in welk stadsdeel dan ook, dan weet je dat parkeren een ellende is. Tel daarbij op dat het openbaar vervoer in de stad prima geregeld is en de noodzaak van het bezitten van een eigen auto vervalt direct. Toch zal het voorkomen dat je af en toe een auto nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een afspraak buiten de stad of voor een afspraak waarbij je spullen moet meenemen die niet gemakkelijk in de tram passen, carsharing Amsterdam is dan de perfecte oplossing. Met carsharing Amsterdam staat er altijd een auto bij jou in de buurt. Ook op de treinstations kun je de deelauto's van Greenwheels vinden. Je kunt hier een auto abonnement voor afsluiten, maar het is niet perse verplicht.

  Carsharing Amsterdam kan met of zonder abonnement

  Wanneer je maar af en toe gebruik maakt van carsharing Amsterdam, dan hoef je daar geen abonnement voor af te sluiten. Maak je wat vaker gebruik van carsharing Amsterdam? Dan loont het de moeite om je eens te verdiepen in de verschillende abonnementen. Door een abonnement af te sluiten bespaar je direct op de, toch al lage, kosten. Het abonnement regel je, net als het huren van de auto, gewoon via de app. 

  De Greenwheels app is handig!

  Met de Greenwheels app heb je altijd een auto in de buurt. Maar dat is niet het enige. Met de app kun je ook de auto die jij op het oog hebt reserveren. Je kunt precies zien wanneer een auto voor jou beschikbaar is. Heb je de auto voor een uurtje nodig of voor een lang weekend? Met de Greenwheels app regel je het allemaal snel en gemakkelijk. Je hoeft geen formulieren in te vullen en je te melden aan een balie van de autoverhuur. Op de app vul je de vragenlijst in en je kunt al snel een auto reserveren.

  Combineer het openbaar vervoer met een auto

  Reis je met het openbaar vervoer van Amsterdam naar Den Haag en wil je in Den Haag een auto tot je beschikking hebben? Dat kan! Je reserveert via de app heel gemakkelijk een auto op het station waar jouw trein aankomt. Je kunt met de app de auto openen en je weg vervolgen. De terugreis doe je in omgekeerde volgorde. Je zet de auto weer terug op de plek waar je 'm gevonden hebt en je stapt weer op de trein. Door de auto altijd weer op de speciaal gereserveerde plaats terug te zetten, kan iedereen gebruik maken van de deelauto.