De belangrijkste accessoire voor een telefoon

Tegenwoordig doen we alles met onze telefoon: appen, bellen, muziek en podcasts luisteren, spelletjes spelen, filmpjes kijken, op social media zitten… Noem het maar op! Waar vroeger zeven verschillende apparaten voor nodig waren, doen we het nu met één relatief kleine telefoon. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze goed beschermd wordt. Om deze bescherming te bieden, is één accessoire van groot belang: een telefoonhoesje.

Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn dé manier om een smartphone te beschermen. De hoesjes beschermen tegen krassen of andere schade, zowel op het scherm als of op de achterkant van de telefoon. Zo kan een smartphone dus langer meegaan en zal deze er beter uitzien! Een ongeluk zit zeker in een klein hoekje, maar met een goed hoesje zal een telefoon veilig blijven.

Typen hoesjes

Er bestaan verschillende typen telefoonhoesjes. Allereerst zijn er de hardcase hoesjes. Deze worden het vaakst gezien. Hard cases worden gemaakt van kunststof of TPU. Beide materialen zijn vrij dun, waardoor de telefoon zelf niet dikker worden gemaakt. Toch geeft het nog steeds veel bescherming, al niet bij de voorkant. Hiervoor is een scherm beschermer handig om te gebruiken. Een soft case is ook gemaakt van kunststof of TPU, maar voelt erg anders aan. Deze zijn een stuk flexibeler en kunnen daarom makkelijker om een telefoon heen gedaan worden. Een nadeel is wel dat siliconen hoesjes vaak moeilijk in de tas of broekzak te schuiven zijn door het materiaal. Zowel hardcase hoesjes als soft cases zijn makkelijk om zelf aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het telefoonhoesje bedrukken met een eigen plaatje! Dat maakt het hoesje een stuk persoonlijker en maakt het meteen duidelijk van wie de telefoon is.

Book cases zijn handig voor de mensen die veel losse pasjes of papieren mee hebben. Book cases gaan open als een boek, horizontaal dus. Zo is ook de display beschermd tegen schade. Hoe meer pasjes er in het hoesje worden gestoken, hoe voller het wordt. Het is dus niet aan te raden om alles van de portemonnee hier in te steken, maar een paar pasjes kan zeker handig zijn. Flip cases hebben net zoals book cases display bescherming, al kan deze verticaal worden geopend. Het is moeilijker om flip cases te vinden waar pasjes in gestoken kunnen worden, al bestaan deze wel.

Vele tieners hebben bumper hoesjes. Dit hoesje gaat alleen om de zijkant van de telefoon heen, waardoor het scherm makkelijk te gebruiken is en de smartphone zelf goed gezien kan worden. Een nadeel is wel dat de bescherming minimaal is: de achterkant en het scherm zijn vrijwel volledig open. Niet een erg handig hoesje dus voor de klunzige mensen.

Het kan soms moeilijk zijn om een telefoonhoesje te vinden die én bij de correcte telefoon hoort én er leuk uitziet. Daarom zijn websites zoals case24.com hoesjes handig om te gebruiken. Hier is een groot aanbod van hoesjes te vinden om zo het leukste hoesje voor iedere telefoon te krijgen.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorie├źn

Comments