Beveilig je spullen tegen inbraak

0
1067
Mistgenerator

Lets get lost? Niet zo fijn als dit over je spullen gaat! Want stel je voor dat er bij jouw thuis wordt ingebroken en je hierdoor een deel van je spullen verliest. Veel mensen denken: ” Inbraak? Dat overkomt mij niet”. Maar iedere dag wordt er door heel Nederland maar liefst 178 keer ingebroken. Dit zijn officiële cijfers van het CBS.  Ik schrok hiervan, vooral omdat veel van die inbraken te voorkomen zijn door de juiste beveiliging. Ik deed online wat research en vond de beste manier om je huis te beveiligen: de Mistgenerator. Lees in deze blog meer over deze effectieve en innovatieve manier van beveiligen.

Inbraak kan altijd gebeuren

Stel je voor dat jij ’s nachts wakker wordt door gerommel in je huis, dat je naar beneden loopt om te kijken wat er aan de hand is en dat je oog in oog staat met een inbreker. Nou dat is even schrikken! Of stel je voor dat je op vakantie bent, en ineens gebeld wordt door de politie. Er is ingebroken en de politie vraagt of je zo snel mogelijk naar huis komt om met hun procedures af te handelen.  Inbrekers slaan soms op de meest onverwachte momenten hun slag. Dit kan gebeuren als jij thuis bent of juist niet, overdag of ’s nachts. En als het gebeurt zijn jij en de politie er vaak te laat bij om er echt wat aan te doen.

Hoe kan je je huis beveiligen?

Een mistgenerator is misschien wel de meest effectieve en meest innovatieve vorm van beveiliging van dit moment.  Zoals de naam het al zegt is dit beveiliging door middel van mist: zodra het systeem gevaar detecteert geeft de mistgenerator razendsnel mist af. Binnen enkele seconden vult je huis of pand zicht met mist. En dit is niet zomaar mist, dit is dikke mist. Deze mist is zo dik dat je niet verder dan een paar centimeters kan kijken. Je ziet letterlijk geen hand voor ogen, en mogelijke inbrekers dus ook niet. Hierdoor kunnen de inbrekers je spullen niet vinden en daarom is de kans kleiner dat er iets gestolen wordt. Daarnaast is het voor de inbrekers moeilijk om de weg uit je huis te vinden en hierdoor neemt de pakkans toe. Als de politie snel ter plaatse is kunnen zij zo mogelijk de inbrekers pakken die nog ergens door je huis heen dwalen.

Beveiliging voor elk type pand

Mistbeveiliging is een effectieve manier van beveiliging: of het nu gaat om de beveling van je huis, garage, winkelpand of kantoor, mistbeveiliging is voor elk type pand geschikt. De mistgenerator zorgt voor genoeg mist om zelfs grote ruimtes snel met mist te vullen. Na de inbraak trekt de mist weg door te ventileren en ramen open te zetten. De mist laat geen schade achter aan je spullen en is volledig onschadelijk voor de gezondheid.