Een auto leasen is niet alleen voor zakenmensen

Je denkt misschien dat het leasen van een auto er alleen is voor mensen die een hogere functie hebben bij eengroot bedrijf. Dat was misschien in het verleden zo, maar dat is nu niet meer aan de orde. Je kunt nu ook als particulier, als ZZP'er en zelfs als startende ondernemer een auto leasen. Je kunt het zo duur en zo luxe maken als je zelf wilt. Wil je een auto leasen die aan het eind van de looptijd helemaal van jou is? Dan kies je voor een auto leasen met financial lease. Je least dan een auto en daar regel je zelf alles voor. Van onderhoud en pechhulp tot verzekeringen en wegenbelasting.

Een auto leasen met alles erop en eraan?

Je kunt ook een auto leasen waarbij alles is inbegrepen op de brandstof na. Wil je dat? Dan kies je voor de optie operational lease of full operational lease. Bij deze leasevorm hoef je zelf nergens over na te denken. Werkelijk alles is erbij inbegrepen. Je hoeft je niet te verdiepen in verzekeringen en waar je het beste onderhoudscontract kunt afsluiten. Alles is inbegrepen bij de vaste prijs per maand. Aan het eind van de looptijd van deze leaseovereenkomst kun je gewoon overstappen in de volgende gloednieuwe auto en een nieuwe overeenkomst afsluiten.

Waarom zou je kiezen voor lease?

Een auto leasen is de perfecte oplossing voor als je geen budget hebt om in één keer een auto te kopen. Maar ook als je wel dat geld op de bank hebt staan, maar het niet wilt besteden aan een auto is het een goede oplossing. Een auto leasen, zeker wanneer je kiest voor operational lease, zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je hoeft niets zelf te regelen, alles is bij de vaste prijs inbegrepen. En ja, die vaste prijs is vooraf afgesproken en duidelijk. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras.

Kies je voor een nieuwe of een gebruikte auto?

Kies je voor een nieuwe of voor een gebruikte auto wanneer je een auto wilt gaan leasen? Een nieuwe auto is natuurlijk extra luxe, maar ook wel wat duurder. Kies je voor een gebruikt exemplaar dan is de prijs per maand al snel een stuk lager. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van het merk en het type auto dat je kiest. Wat je ook kiest, het gaat er vooral om dat je veel veilige kilometers kunt gaan maken!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen?

Hoor je ze al aankomen? Met rinkelende belletjes, zacht geurende speculaaspoppen en het knisperen...

In een Vegan Restaurant Den Haag ontdek je wat...

Je denkt bij vegan eten misschien niet direct aan lékker eten, maar alleen aan...

Wat zijn passende gerechten bij een wijntje?

Wijn is een geweldige drank die veel mensen graag drinken. Er zijn vele verschillende...

Je badkamer inrichten hoeft zeker niet lastig te zijn

Wanneer je een nieuwe woning gaat kopen of huren, is het belangrijk om na...

Alle voordelen van een elektrische bakfiets op een rijtje

Fietsen is een geweldige manier om gezond te blijven en tegelijkertijd het milieu te...

Ga voor zeep met arganolie voor een gezonde huid

Het is voor iedereen belangrijk om te zorgen voor een gezonde huid. Je hebt...

Populaire categorie├źn

Comments