Wat moet je vragen aan Sinterklaas? Lastig!

De Sinterklaas- en kersttijd staan weer voor de deur. Tijd om je verlanglijstje te gaan maken. Maar wat moet je daar nu opzetten? Je koopt door het jaar heen toch gewoon wat je nodig hebt? Maar een leeg lijstje kan je spullen opleveren die je niet leuk vindt of die je niet gaat gebruiken. En dat is dan weer een gemiste kans. Denk bijvoorbeeld eens vooruit en dan speciaal aan de klussen die je komend voorjaar wilt gaan uitvoeren. Gereedschappen (bijvoorbeeld van Festool) zijn dan altijd handig. Gereedschap is ook makkelijk een geheel te maken door meer te geven. Denk aan festool systainer een of festool geleiderails een als extra. Ook kun je accessoires vragen voor in de keuken of badkamer die je gaat (laten) verbouwen. Voor je deze dingen op het lijstje zet, kijk je natuurlijk wel even of ze binnen het budget van de Sint passen.
Festool

Sinterklaas- en kerstcadeaus zijn niet alleen voor kinderen

Bij ons in de familie worden de (klein) kinderen steeds groter. Het gaat ze dan ook zeker opvallen wanneer de ouders geen cadeaus krijgen van de Sint. Om je kinderen toch nog een jaartje langer te laten geloven in de Sint kun je er dan voor kiezen om er ook wat cadeaus voor papa en mama bij te laten doen. Je kunt dan kiezen voor praktische dingen als nieuwe sokken of ondergoed. Maar je kunt ook eens echt uitpakken. Kies een lekker luchtje of een mooi sieraad voor je partner.

Kindercadeaus zijn leuk om te shoppen

Zorg vooral dat je een duidelijk budget afspreekt en zeker niet meer meeneemt. Want je verliest je al snel in het kopen van cadeaus voor de kinderen. Je vindt ineens alles leuk en als je iets koopt voor Jantje dan moet je ook iets voor Pietje. Zo werkt het nu eenmaal. Als ouders wil je geen van je kinderen tekort doen. Je wilt dus voor ongeveer hetzelfde bedrag hetzelfde aantal cadeaus kopen. En dat valt nog niet mee. Als Marietje graag knutselt ben je voor een paar euro klaar. Maar als Henkie gek is van LEGO ben je al snel een stuk duurder uit…

Een echte Sinterklaasavond

Daar hoef je echt niet perse een Sint en Pieten voor in te huren. Zorg gewoon dat de sfeer goed is, maak van te voren een playlist met Sinterklaasliedjes en zorg voor warme chocolademelk en pepernoten. Je kunt de buurman vragen om de zak met cadeaus op de stoep te zetten en even op het raam te bonken. Succes gegarandeerd en zelfs de kinderen die niet meer geloven zullen het geweldig vinden.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorieën

Comments