Ga verveling te lijf met deze tips

0
572

Hoewel de pandemie achter ons ligt en we weer optimaal kunnen genieten van allerlei activiteiten, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat verveling toeslaat. Het is helemaal niet vreemd dat je niet ieder weekend helemaal volplant, je wilt natuurlijk ook wat tijd voor jezelf hebben. Probeer er wel voor te zorgen dat je genoeg leuke activiteiten doet met je vrienden, familie of gewoon alleen. Juist nu we alles weer kunnen doen voelt dit extra goed. Merk je nu dat je je toch gaat vervelen wanneer je vrij bent, dan lees je in dit blog een aantal dingen die je dan kunt ondernemen. Wat dacht je van een nieuwe hobby, fit de zomer in en persoonlijke ontwikkeling?

Nieuwe hobby

Deze periode leent zich perfect om een nieuwe hobby aan te nemen. Pak bijvoorbeeld de fotografie weer eens op en ga op pad met je camera. Ook met nieuwe smartphones kun je tegenwoordig professionele foto’s maken. Omdat fotografie een kunstvorm is kun je deze hobby helemaal naar eigen wens inrichten. Heb je de creatieve rol te pakken, dan kun je bijvoorbeeld ook starten met je eigen nagelstudio. Natuurlijk oefen je eerst bij jezelf en bij vriendinnen die het aandurven, maar met gellak breng je een mooi laagje op de nagel aan, dat opdroogt onder een UV-lamp. Hierdoor blijft de kleur veel langer zitten dan bij gewone nagellak, ongeveer drie tot vier weken. Dit scheelt je weer kosten voor de professionele nagelstudio.

Werk aan jouw summer body

Om maar met de deur in huis te vallen, de sportieve aanpak kun je eigenlijk niet overslaan. Al die snacks die we normaal gesproken de hele dag links kunnen laten liggen omdat we niet thuis waren, zijn nu wel heel dicht binnen handbereik. Je bent dan ook echt niet de enige die zijn korte broeken van vorig jaar niet meer past. Helemaal niet erg, maar wel is het belangrijk om actief te blijven. Veel personal trainers hebben hun favoriete oefeningen online gezet en sportscholen bieden hun groepslessen nu ook aan in apps en op de website. Pak die sportoutfit dus weer eens uit de kast, zet je laptop klaar en sporten maar.

Leer iets nieuws

Je kunt jezelf op allerlei manieren blijven ontwikkelen. Start bijvoorbeeld die cursus Spaans die je al lang in gedachte hebt, of volg een training voor online marketing. Altijd al interesse gehad in je eigen cocktails maken? Dan is dit het perfecte moment. Verras je vrienden deze zomer met een zelfgemaakte Moscow Mule of Bombay Bramble en een gezellige avond gegarandeerd. Bij Drankerij vind je veel ingrediënten waarmee je jouw cocktails kunt samenstellen, zoals bundaberg of fentimans. Geef je eigen twist aan bekende cocktails en ontwikkel je skills.