Gaan waar je maar wil

Let’s get lost is een leuk idee op vakantie, maar het échte gevoel van verloren raken kan niet altijd bereikt worden. Door het boeken van een vakantie weet je altijd al waar je terecht komt, wat je gaat doen etc. Daardoor mis je soms het oprecht verloren gevoel. Daarom is een vouwwagen de ideale oplossing voor een echte let’s get lost vakantie, je kunt zonder na te denken gaan waarheen je wilt.

Alles is mogelijk

Met een vouwwagen van Combi Camp kun je overal naartoe waar je wil. Je bent niet gebonden aan een hotel, de wereld ligt compleet voor je open. Het enige wat je hoeft te doen is met de vouwwagen achter de auto gaan rijden en zien waar je strandt. Een spontane vakantie is nog nooit zo makkelijk geweest, stap in de auto en je bent er.

Praktisch

Naast dat de vouwwagens van Combi Camp ideaal zijn voor een spontane vakantie, zijn ze ook nog eens heel praktisch. De Combi Camp vouwwagens zijn heel compact. De vouwwagens zijn kleiner dan een auto, maar kunnen onderdak bieden aan maximaal 7 mensen! Daarbij komt ook dat de vouwwagens dezelfde luxe hebben als een caravan. Wie wil dat nou niet? Praktisch en comfortabel tegelijk, dat is pas echt een goede combi.

Bestemmingen

Dus waar wil jij heen? Waar gaat jouw onverwachte avontuur je brengen? Persoonlijk zie ik mezelf al in de Franse Ardennen staan, vlakbij een klein riviertje. Overdag kunnen de kinderen lekker zwemmen terwijl papa en mama een boekje lezen. Als we in een sportieve bui zijn kunnen we wandelen in de bossen, of abseilen. ‘S avonds lekker een terrasje opzoeken bij een lokaal restaurant, een wijntje in de hand en genieten van de Franse cuisine.

Europese Unie

Dus waar ga jij heen? Misschien zie je jezelf al net als ik in Frankrijk. Of je gaat liever naar Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië…. Wat dat betreft mogen we blij zijn dat we binnen de Europese Unie leven. Het vrije verkeer van niet alleen goederen en diensten, maar ook van personen brengt enorm veel voordelen met zich mee. Je kunt zonder visums of grenscontroles heel makkelijk op jouw droomvakantie. En door de komst van de euro, hoef je je ook geen zorgen te maken over geld wisselen. De Europese Unie maakt het je wel heel gemakkelijk om spontaan in de auto te stappen en te gaan rijden richting…. Waarheen jij zelf maar heen wilt.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen?

Hoor je ze al aankomen? Met rinkelende belletjes, zacht geurende speculaaspoppen en het knisperen...

In een Vegan Restaurant Den Haag ontdek je wat...

Je denkt bij vegan eten misschien niet direct aan lékker eten, maar alleen aan...

Wat zijn passende gerechten bij een wijntje?

Wijn is een geweldige drank die veel mensen graag drinken. Er zijn vele verschillende...

Je badkamer inrichten hoeft zeker niet lastig te zijn

Wanneer je een nieuwe woning gaat kopen of huren, is het belangrijk om na...

Alle voordelen van een elektrische bakfiets op een rijtje

Fietsen is een geweldige manier om gezond te blijven en tegelijkertijd het milieu te...

Ga voor zeep met arganolie voor een gezonde huid

Het is voor iedereen belangrijk om te zorgen voor een gezonde huid. Je hebt...

Populaire categorieën

Comments