Tijd voor de verbouwing van de badkamer.

0
1207

Heb jij net jouw nieuwe droompaleisje gevonden en gekocht, of woon je al een tijdje in jouw paleis maar is het tijd voor een verbouwing? Dus hoe ga jij het aanpakken? Heb je überhaupt al een idee hoe je de badkamer eruit wilt laten zien? Er komen altijd zoveel vragen naar boven wanneer je aan een onderwerp als verbouwing denkt. Maar het is nooit erg om inspiratie op te doen.

Pinterest.

Ja de website Pinterest. De ideale website om inspiratie op te doen en te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn voor een badkamer. Want ja wil je een modern strakke badkamer, een hele stoere badkamer of juist een elegante badkamer? De stijl heb je misschien wel in je hoofd, maar nog geen idee hoe dat eruit kan komen te zien. Dus het is daarom nooit verkeerd om inspiratie op te doen. Het kan je juist op de mooie ideeën brengen en jou uiteindelijk de mooiste badkamer geven. Dus speur lekker rond en ga op zoek naar inspiratie. Want dat is niet geheel een onbelangrijk puntje.

De juiste verlichting.

Ja niet geheel een onbelangrijk puntje bij de badkamer. Want je wilt niet dat de badkamer te slecht belicht is en hierdoor donker wordt, of juist te fel belicht en het voelt alsof je onder een zonnebank ligt wanneer je in de badkamer staat. Ook hiervoor kan je inspiratie gaan zoeken en kijken wat jij zelf erg mooi vind aan verlichting. Nou is het altijd handig om inbouwspots te hebben in de badkamer. Je hebt hier namelijk speciale voor. Als je zoekt op ‘inbouwspots badkamer’ dan kan je ze gaan vergelijken. Ook geen onbelangrijk punt om te doen. Maar dit zijn namelijk inbouwspots die tegen de waterdamp kunnen. Het zou zonde zijn als je elke paar weken de spots moet vervangen omdat ze niet tegen de damp in de badkamer kunnen. Dat wordt dan uiteindelijk best wel een duur grapje.

Douche of bad.

De belangrijkste vraag om jezelf te stellen. Tuurlijk komt er een douche in de badkamer, maar neem je hier ook een bad bij? Ga je dan voor een baddouche of moet het wel los van elkaar staan? Dat ligt ook nog aan de ruimte die je hebt te gebruiken. Want ben je geen bad persoon. Dan kan je het bad achterwege laten en je uitleven op de meest relaxte douche aller tijden.

Dus hoe komt jouw badkamer eruit te zien?