Heerlijk badderen in eigen tuin met een houten hottub

Een frisse nazomeravond wordt nog fijner als je deze heerlijk warm in een hottub in je tuin door kan brengen. Een lekker glas rode wijn erbij en een kaasplankje en met je geliefde naar de sterrenhemel boven jullie staren. Dat klinkt toch zeker als een ontspannen einde van je werkdag? Een houten hottub in de tuin zorgt voor een landelijke uitstraling en een heerlijk vakantiegevoel.

 

Buiten badderen in een houten bad

Veel mensen dromen erover een eigen hottub in de tuin te hebben. Het lijkt heerlijk om gezellig met vrienden op een mooie zomerdag een drankje te kunnen doen in bad. Ook kinderen vinden het vaak geweldig en zijn uren zoet. Vaak is zo’n hottub echter wel bepalend voor de inrichting van je tuin en ze zijn niet allemaal even mooi om te zien. Het merk OFYR verkoopt houten baden die een mooie landelijke uitstraling hebben en een plezier zijn om naar te kijken. Deze zullen zeker niet misstaan in een weelderig begroeide tuin en zelfs niet in een kleiner stadstuintje. Ze zijn verkrijgbaar met een houtkacheltje of met een elektrische verwarming.

 

Stoken op hout of elektrisch verwarmen

Ook voor een houten bad kan je nog kiezen of je het water elektrisch wilt verwarmen of dat je hout wil stoken. Een groot voordeel van elektrisch verwarmen is dat het water snel heet is. Daarentegen is het grote voordeel van hout stoken weer dat je geen elektriciteitskosten hebt. Je betaalt alleen voor het brandhout. Wellicht heb je nog een buurman die recentelijk een boom heeft gekapt en van zijn hout af moet. Daarnaast zorgt het stoken met hout echt voor een vakantiegevoel in eigen achtertuin.

 

Date ideeën voor in bad

Samen in de hottub naar de sterrenhemel staren is weer eens een andere tijdsbesteding dan weer een avondje op de bank een serie kijken. Hoewel dat laatste op zijn tijd natuurlijk ook erg fijn kan zijn. Wie weet kan je wel een beamer regelen en je favoriete serie vanuit het bad kijken! Zo worden normale dingen ineens bijzonder om te doen. Wat dacht je van een driegangendiner, maar dan in bad? Of een bier proeverij in het water. Plezier gegarandeerd! In je eentje rustig in het bad een boekje lezen is natuurlijk ook niet verkeerd.

 

Toegegeven, een houten hottub is een investering, maar je krijgt er veel voor terug. Lig jij binnenkort heerlijk te badderen in je achtertuin, of blijft het bij een droom?

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Geld lenen? Bereken dan eerst je lening!

Het kan zijn dat je geld nodig hebt voor een grote uitgave, of misschien...

Zonvakanties: topbestemmingen voor een heerlijke vakantie

Op zoek naar een leuke en ontspannen zonvakantie? Zoek niet verder! Wij hebben een...

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten

Heb je binnenkort een vakantie gepland? Dan is het belangrijk om je goed voor...

De Tanita weegschaal

Als je op zoek bent naar een goede, professionele weegschaal, dan is een Tanita...

Een Aroma Diffuser: een ontspannen en gezonde sfeer in...

Wil je een ontspannen sfeer in uw huis creëren zonder een fortuin uit te...

Klussen met deze tips

Als je aan klussen denkt, is het eerste beeld wat vaak op je netvlies...

Populaire categorieën

Comments