Heerlijk badderen in eigen tuin met een houten hottub

Een frisse nazomeravond wordt nog fijner als je deze heerlijk warm in een hottub in je tuin door kan brengen. Een lekker glas rode wijn erbij en een kaasplankje en met je geliefde naar de sterrenhemel boven jullie staren. Dat klinkt toch zeker als een ontspannen einde van je werkdag? Een houten hottub in de tuin zorgt voor een landelijke uitstraling en een heerlijk vakantiegevoel.

 

Buiten badderen in een houten bad

Veel mensen dromen erover een eigen hottub in de tuin te hebben. Het lijkt heerlijk om gezellig met vrienden op een mooie zomerdag een drankje te kunnen doen in bad. Ook kinderen vinden het vaak geweldig en zijn uren zoet. Vaak is zo’n hottub echter wel bepalend voor de inrichting van je tuin en ze zijn niet allemaal even mooi om te zien. Het merk OFYR verkoopt houten baden die een mooie landelijke uitstraling hebben en een plezier zijn om naar te kijken. Deze zullen zeker niet misstaan in een weelderig begroeide tuin en zelfs niet in een kleiner stadstuintje. Ze zijn verkrijgbaar met een houtkacheltje of met een elektrische verwarming.

 

Stoken op hout of elektrisch verwarmen

Ook voor een houten bad kan je nog kiezen of je het water elektrisch wilt verwarmen of dat je hout wil stoken. Een groot voordeel van elektrisch verwarmen is dat het water snel heet is. Daarentegen is het grote voordeel van hout stoken weer dat je geen elektriciteitskosten hebt. Je betaalt alleen voor het brandhout. Wellicht heb je nog een buurman die recentelijk een boom heeft gekapt en van zijn hout af moet. Daarnaast zorgt het stoken met hout echt voor een vakantiegevoel in eigen achtertuin.

 

Date ideeën voor in bad

Samen in de hottub naar de sterrenhemel staren is weer eens een andere tijdsbesteding dan weer een avondje op de bank een serie kijken. Hoewel dat laatste op zijn tijd natuurlijk ook erg fijn kan zijn. Wie weet kan je wel een beamer regelen en je favoriete serie vanuit het bad kijken! Zo worden normale dingen ineens bijzonder om te doen. Wat dacht je van een driegangendiner, maar dan in bad? Of een bier proeverij in het water. Plezier gegarandeerd! In je eentje rustig in het bad een boekje lezen is natuurlijk ook niet verkeerd.

 

Toegegeven, een houten hottub is een investering, maar je krijgt er veel voor terug. Lig jij binnenkort heerlijk te badderen in je achtertuin, of blijft het bij een droom?

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Met accoya hout kan je veel doen tijdens een...

Voor een klusser is het natuurlijk belangrijk om gebruik te kunnen maken van de...

Het inrichten van een horecazaak

Ben je een enthousiaste horeca eigenaar en wil je dus het beste meubilair van...

Wanneer schakel je juridische hulp in?

Soms is het nodig; het inschakelen van juridische hulp. Bij sommige ingewikkelde conflicten kan...

Wat ga je met een bedrijfsuitje doen?

Je hebt een bedrijf en hier ben je gek op. Het is je passie,...

Heb jij alle vaccinaties al gehaald die je nodig...

Blijf jij lekker in Nederland of ga je misschien naar België, Duitsland of een...

Investeren is goed voor je geld

Veel mensen vinden het leuk om te investeren. Ze hopen hier op korte of...

Populaire categorieën

Comments