Het gebruik van hard en softdrugs

0
873

Er zijn vele soorten drugs die momenteel verkrijgbaar zijn om de markt. Er zullen er ook steeds meer ontwikkeld worden die uiteindelijk ook op de markt zullen komen. Dit geldt voor zowel hard als softdrugs. Voorbeelden van harddrugs zijn cocaïne, XTC en GHB en voorbeelden van softdrugs zijn hash, wiet en paddo´s. Overal in de wereld wordt hard en softdrugs gebruikt door zowel jong als oud. Ook in Nederland wordt veel gebruikgemaakt van drugs. Er wordt ook steeds op jongere leeftijd gebruikgemaakt van soft drugs zoals wiet of hash.  Ze willen iets nieuws proberen en worden er uiteindelijk misschien verslaafd aan. Het gebruik van drugs bij feestjes wordt ook steeds normaler. Bij bepaalde soort feestjes zul je dan ook veel mensen tegenkomen die drugs hebben gebruikt. Als je ook naar een feestje wilt gaan waar veel mensen drugs gebruiken betekent natuurlijk niet dat jijzelf het ook moet gebruiken.

Het kopen van softdrugs

Als je softdrugs wilt kopen kun je dat in een coffeeshop doen. Ben jij op zoek naar een coffeeshop omdat je er geen kan vinden, dan is dat geen probleem en kun je gebruik maken van het internet. Via het internet kun je namelijk alles vinden en dus ook waar een coffeeshop gevestigd zit. Ben jij bijvoorbeeld woonachtig in de omgeving van Zwolle typ dan eens in Coffeeshops Zwolle of Coffeeshop Meppel. Je zult dan alle coffeeshops te zien krijgen die in de omgeving van Zwolle en Meppel gevestigd zijn. Het enige wat je nu nog moet doen is naar de coffeeshop toe gaan en jouw softdrugs kopen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor in Zwolle, maar over alle plaatsen in Nederland.

De eerste keer drugs gebruiken? Lees dan deze alinea!

Als je een keertje drugs wilt gaan gebruiken dan is dat natuurlijk mogelijk. Iedereen wilt nieuwe dingen uitproberen en voor sommige mensen is drugs gebruiken een van die dingen. Als je voor de eerste keer drugs gaat gebruiken dan is dat natuurlijk heel spannend. Het is daarom ook aan te raden om bij je eerste keer vertrouwde mensen om je heen te hebben. Doe het bijvoorbeeld met mensen die er al ervaring mee hebben of die je echt vertrouwd. Elke lichaam is anders en reageert ook anders op bepaalde dingen. Mocht er iets fout gaan dan weet je in ieder geval dat je in goede handen bent. Laat je vooral niet dwingen tot iets wat je niet wilt en vooral niet met drugs.