Het leukste cadeau jubileum bedrijf

Wat geef je aan iemand die vijf of tien jaar in dienst is? Als een werknemer dit jubileum behaald heeft, dan is dat een bijzonder moment. Dus dat kun je natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan. Het is natuurlijk attent om een borrel of etentje voor iemand te organiseren, met bijvoorbeeld andere werknemers of partners erbij. Maar bij zo’n bijzonder moment hoort ook een bijzonder cadeau jubileum bedrijf. Want op die manier heeft iemand nog een mooi aandenken aan dit moment. Hoe kies je het cadeau jubileum bedrijf? Wat zijn originele cadeaus voor een jubileum, en wat geef je juist aan relaties? Dat lees je in dit artikel.

Hoe kies je het cadeau jubileum bedrijf?

Bij verschillende bedrijven bestaat er een cao waar standaarden instaan voor een jubileum. Het is raadzaam om eerst te kijken wat daarover in staat over het cadeau jubileum bedrijf. Staat er niets in? Dan kun je bijvoorbeeld kijken naar wat de leeftijd is van de werknemer of collega. Een jonger iemand die vijf jaar in dienst is, heeft hele andere interesses dan een ouder iemand die al veertig jaar in dienst is. Kijk dan ook goed naar de hobby’s van iemand en stem daar het jubileum cadeau bedrijf op af.

Originele jubileum cadeaus

Natuurlijk kun je ook speciale cadeaus geven. Uniek gepersonaliseerde cadeaus vallen altijd goed in de smaak. Zo kun je een luxe pen laten graveren met een naam. Of een horloge, champagneglas, wijnkist, taartschep. Je kunt het zo gek niet bedenken of het product kan gegraveerd worden. Champagneglazen kunnen samen met champagne gegeven worden. Maar je kunt ook een uitje organiseren met verschillende andere collega’s erbij. Je kunt een activiteit doen, om tegelijkertijd de teambuilding te versterken, maar je kunt ook een etentje organiseren.

Een bijzonder nieuwjaars relatiegeschenk voor relaties

Het nieuwe jaar inluiden door een fijn en lekker nieuwjaars relatiegeschenk te geven, is natuurlijk fantastisch voor de klanten. Een nieuwjaars relatiegeschenk kun je in verschillende maten geven. Bij kleine geschenken denk je aan een heerlijke chocoladereep of chocoladekaart. Deze nieuwjaars relatiegeschenken zijn gemakkelijk te personaliseren, waardoor het een speciaal cadeau wordt. Bij een duurder cadeau denk je al gauw aan een wijnfles of champagnefles. Een mooi cadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Met een nieuwjaars relatiegeschenk kun je op een gemakkelijke manier je waardering naar de klant uitspreken!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ontdek de beste spaarbanken: vergelijk en kies je spaarrekening

Als je je zuurverdiende geld opzij zet, wil je er zeker van zijn dat...

De perfecte eetkamerstoelen online kopen: een simpele stap-voor-stap handleiding

Heb je ooit nagedacht over de mogelijkheden die online winkelen voor eetkamerstoelen met zich...

Ontgift je lichaam met een detox sapkuur van dr....

Voel je je de laatste tijd een beetje traag? Heb je het gevoel dat...

Je hbo marketing diploma halen? ontdek de voordelen van...

De wereld van marketing is dynamisch en altijd in beweging. Om bij te blijven,...

Privé leasen zonder zorgen: ontdek de voordelen!

Je hebt vast weleens gehoord van private lease, maar wat houdt het precies in...

De ultieme tips voor het kiezen van jouw telefoon-...

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon of iPad? Geen...

Populaire categorieën

Comments