Het leukste cadeau jubileum bedrijf

Wat geef je aan iemand die vijf of tien jaar in dienst is? Als een werknemer dit jubileum behaald heeft, dan is dat een bijzonder moment. Dus dat kun je natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan. Het is natuurlijk attent om een borrel of etentje voor iemand te organiseren, met bijvoorbeeld andere werknemers of partners erbij. Maar bij zo’n bijzonder moment hoort ook een bijzonder cadeau jubileum bedrijf. Want op die manier heeft iemand nog een mooi aandenken aan dit moment. Hoe kies je het cadeau jubileum bedrijf? Wat zijn originele cadeaus voor een jubileum, en wat geef je juist aan relaties? Dat lees je in dit artikel.

Hoe kies je het cadeau jubileum bedrijf?

Bij verschillende bedrijven bestaat er een cao waar standaarden instaan voor een jubileum. Het is raadzaam om eerst te kijken wat daarover in staat over het cadeau jubileum bedrijf. Staat er niets in? Dan kun je bijvoorbeeld kijken naar wat de leeftijd is van de werknemer of collega. Een jonger iemand die vijf jaar in dienst is, heeft hele andere interesses dan een ouder iemand die al veertig jaar in dienst is. Kijk dan ook goed naar de hobby’s van iemand en stem daar het jubileum cadeau bedrijf op af.

Originele jubileum cadeaus

Natuurlijk kun je ook speciale cadeaus geven. Uniek gepersonaliseerde cadeaus vallen altijd goed in de smaak. Zo kun je een luxe pen laten graveren met een naam. Of een horloge, champagneglas, wijnkist, taartschep. Je kunt het zo gek niet bedenken of het product kan gegraveerd worden. Champagneglazen kunnen samen met champagne gegeven worden. Maar je kunt ook een uitje organiseren met verschillende andere collega’s erbij. Je kunt een activiteit doen, om tegelijkertijd de teambuilding te versterken, maar je kunt ook een etentje organiseren.

Een bijzonder nieuwjaars relatiegeschenk voor relaties

Het nieuwe jaar inluiden door een fijn en lekker nieuwjaars relatiegeschenk te geven, is natuurlijk fantastisch voor de klanten. Een nieuwjaars relatiegeschenk kun je in verschillende maten geven. Bij kleine geschenken denk je aan een heerlijke chocoladereep of chocoladekaart. Deze nieuwjaars relatiegeschenken zijn gemakkelijk te personaliseren, waardoor het een speciaal cadeau wordt. Bij een duurder cadeau denk je al gauw aan een wijnfles of champagnefles. Een mooi cadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Met een nieuwjaars relatiegeschenk kun je op een gemakkelijke manier je waardering naar de klant uitspreken!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De voordelen van Fraké Noir

Fraké Noir is een houtsoort die steeds populairder wordt in de interieurwereld en bouwsector....

Circumcisie gewenst? Hier kun je terecht!

Ben je aan het zoeken naar een betrouwbare kliniek voor het laten uitvoeren van...

Waarom een auto leasen de slimme keuze kan zijn

Een auto is voor velen van ons onmisbaar. Het brengt ons naar ons werk,...

Waarom een auto leasen de slimme keuze kan zijn

Een auto is voor velen van ons onmisbaar. Het brengt ons naar ons werk,...

Jouw huis, jouw inrichting!

Hoe zit het met jouw interieur design? Ben je blij met de look en feel van je woonkamer,...

Maak werk van het asbestattest

Als je jouw woning, die gebouwd werd voor 2021, in Ronse wil verkopen, heb...

Populaire categorieën

Comments