Het vervoer voor iedereen

0
635

Als mensen reizen we een hoop af. Of het nu om vakantiebestemmingen gaat of de verplaatsingen gedurende de gewone dag. Maar voor alles is er een vervoersmiddel. In deze blog vertel ik je hier meer over. We hoeven namelijk niet voor iedere kleine afstand de auto te pakken. Met deze opties kom je er ook, en wellicht scheelt het je nog wel geld en krijg je er wat energie voor terug. Lees je mee?

Lekker met het OV

Iedereen gaat weleens met het OV. In Nederland wordt er vaak over gemopperd maar het is natuurlijk heel fijn dat we zoveel opties hebben en dat er op de hoek van bijna iedere straat wel een busstation staat. Dit maakt het makkelijk om het hele land door te reizen, ook als je geen auto hebt. Het OV is voor veel mensen duur maar het is lang niet zo duur als het kopen, onderhouden en bijtanken van een auto.

Goed voor jou en de wereld

Voor de korte eindjes of als je wat meer tijd hebt, kan je ook met de benenwagen op pad. Lopen? Jazeker! Goed, echt snel gaat het niet maar het kost je niks en je bent lekker buiten en in beweging.

Op de oer-Hollandse trappers

Wil je je wel ietsje sneller verplaatsen? Dan stap je toch op het meest Hollandse vervoersmiddel dat er is? De fiets! De aanschaf van een fiets hoeft je niet eens zoveel te kosten en je bent zo op de plaats van bestemming. Daarnaast heb je bij gebruik hiervan dezelfde voordelen als wanneer je gaat lopen. Plus, je bent sneller bij waar je zijn moet. Een fiets hoef je niet nieuw te kopen, tweedehands zijn er ook heel veel aanbiedingen online te vinden.

Een gevoel van vrijheid

Dan de gemotoriseerde fiets, ofwel de motor. Voor veel mensen is het een droom om te leren motorrijden. Of je nu voor een langere afstand gaat of van stad naar stad moet, de motor is een flexibel vervoersmiddel wat niet alleen handig is maar je ook nog een gevoel van vrijheid kan geven. Menig mens voelt zich goed als ze motorrijden. Omdat je op de motor best kwetsbaar bent, is het belangrijk dat je niet rijdt zonder een motorverzekering. Je kan op internet de motorverzekering vergelijken die jij op het oog hebt. Zo kan je zien of dit de beste voor jou is, of dat er toch een betere optie aangeboden wordt.