Ochtendmens

In de ochtend spring ik vrolijk uit mijn bed. Ik begin de ochtend fluitend. Ik fluit heerlijk mee met het gezang van de vogels. Mijn huisgenoot wordt eerder wakker voor haar werk en maakt dan altijd een lekker kopje koffie voor mij. Ik kleed me aan doe mijn make up en eet een lekker bakje yoghurt als ontbijt. Natuurlijk met lekkere ontbijtgranen en fruit erin. Het is lekker wakker worden en ik voel me volledig fris en fruitig. Ik spring mijn auto in, met mijn chaotische tas met spullen, en ga naar werk.

Goedemorgen!

Op werk kom ik iedereen een goede morgen wensen. Hier zie ik dan sommige collega’s een chagrijnige blik terug geven. Waarschijnlijk om dat het geen ochtend mensen zijn. In tegenstelling tot mij. Ik ga naar mijn kantoor en dan valt mij iets op. Ik neem aan dat iedereen het op zou vallen als je mijn kantoor binnen loopt. Het probleem was namelijk dat het licht het niet meer deed. Ik vond dat een goed excuus om te kijken naar een gehele nieuwe lamp. Hoogst waarschijnlijk zit ik hier toch mijn hele leven kan ik het kantoor net zo goed helemaal mijn eigen maken.

Mijn aankoop

Ik ging kijken online naar leuke en fijne lampen. Het moet natuurlijk wel een kantoorsfeer hebben. Zo kwam ik op www.besled.nl led panelen. Hier vond ik goeie lampen wat een leuke kantoorsfeer geeft. Het heeft A-kwaliteit en het heeft ook nog is 2 jaar garantie. Voor het geval ik weer iets kapot maak. Geloof me dit overkomt me best vaak helaas. Ik had ook nog is perfecte timing met mijn aankoop. Er was namelijk een sale. En een goeie sale ook. Op deze manier kon ik goedkoop led panelen kopen die helemaal bij mijn kantoortje passen. Ik ben gelijk een led paneel gaan kopen. De bezorging was er al snel en ben deze lamp snel gaan installeren. Werk afwijkend gedrag is dat ook wel genoemd haha.

Geen obstakels

Nu mijn lamp geïnstalleerd is kan ik weer zien in mijn kantoor. Het is een mooi warm licht in plaats van dat felle licht dat ik eerst had. Dat deed gewoon pijn aan mijn ogen als ik binnen liep. Een mooie ronde vorm en deze lamp zit gelijk aan het plafond. Zo bungelt er niet iets boven mijn hoofd waar ik telkens tegen aan loop. Ja ik ben best lang dus is dat soms nog al vervelend wanneer je moe bent en vergeet dat er een lamp hangt.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ochtendmens

In de ochtend spring ik vrolijk uit mijn bed. Ik begin de ochtend fluitend....

Verdwalen in onze nieuwe badkamer van douche-concurrent

Een badkamer samenstellen was nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kun je namelijk gemakkelijk...

Thuiswerkplek inrichten

Nu we gehoord hebben dat het advies is om nog langer thuis te werken,...

Tips voor vakantie boeken in coronatijd

Er zullen maar weinig mensen zijn die niet houden van vakantie vieren. En dit...

Hoe zorg je nu voor een gezond gehoor?

De laatste tijd komt het helaas steeds meer voor, gehoorverlies en gehoorschade. Onder ouderen...

Hoe stem je je kleding af op je huidskleur?

Hoe stem je je kleding af op je huidskleur? We hebben allemaal een ander...

Populaire categorie├źn

Comments