Verdwalen in onze nieuwe badkamer van douche-concurrent

Een badkamer samenstellen was nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kun je namelijk gemakkelijk alles zelf online bestellen. Van accessoires tot volledige cabines, alles is verkrijgbaar bij douche-concurrent. Op de website van douche-concurrent kun je veel ideeën en inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer. Graag vertel ik je over onze badkamer en de verbouwing die we hebben gedaan aan ons huis.

Verbouwen

Onlangs hebben wij ons complete huis verbouwd. Dit stond al een aantal jaar op de planning maar nu was het er dan daadwerkelijk van gekomen. We begonnen met de beneden verdieping. We wilden alles aanpakken maar merkte toch dat dit niet eenvoudig was. Als eerst trokken we de vloer eruit, deze was aardig aan vervanging toe. Vervolgens was de wc aan de beurt. Het toilet hebben wij van douche-concurrent. We hebben gekozen voor een zwarte toiletpot met een zwarte wasbak en met daarbij ook een badkamerspiegel van www.douche-concurrent.nl. We houden erg van donkere kleur dus daarom laten we veel zwart terugkomen. Hiervoor was het namelijk erg licht in huis en daar hebben we verandering in gebracht. 

De slaapkamer is om weg te dromen

Een van de belangrijkste plekken in ons huis is toch wel de slaapkamer. Voorheen waren de kozijnen flink verouderd waardoor we regelmatig last hadden van geluidsoverlast. Dat is nu niet meer door de nieuwe kozijnen die geplaatst zijn. Daarnaast hebben we gekozen voor een luxe uitstraling met verhoogde ladenkasten die verwerkt zijn in de nieuw geplaatste wand. Natuurlijk zijn deze ook zwart afgewerkt. 

De badkamer is een plaatje

Voor de badkamer wilden we iets bijzonders doen. Zoals ik al zei houden wij van een zwarte, donkere afwerking door het gehele huis heen. Terwijl ik aan het scrollen was op de website van douche-concurrent kwam ik de douchecabine tegen die we moesten hebben. Volledig zwart met rookglas hebben we gekozen voor de Torino Schuifdeur Hoekinstap Vierkant Mat Zwart Rookglas. We hadden niet eerder een volledige zwarte douche gezien dus we waren gelijk verliefd. Samen met badkamermeubels, accessoires en prachtige gebogen zwarte kranen hebben we de badkamer gecreëerd waar we alleen maar van hadden kunnen dromen. We hebben het meeste online besteld maar wilde ook de kwaliteit checken in de showroom van douche-concurrent. Daar werden we uitstekend geholpen door het vriendelijke personeel die veel ervaring heeft en je graag helpt. 

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe douchecabine of wil je inspiratie opdoen voor een verbouwing van jouw badkamer? Bekijk dan eens het aanbod van douche-concurrent op https://www.douche-concurrent.nl/douches/douchecabine.

Vorig artikelThuiswerkplek inrichten
Volgend artikelOchtendmens

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ochtendmens

In de ochtend spring ik vrolijk uit mijn bed. Ik begin de ochtend fluitend....

Verdwalen in onze nieuwe badkamer van douche-concurrent

Een badkamer samenstellen was nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kun je namelijk gemakkelijk...

Thuiswerkplek inrichten

Nu we gehoord hebben dat het advies is om nog langer thuis te werken,...

Tips voor vakantie boeken in coronatijd

Er zullen maar weinig mensen zijn die niet houden van vakantie vieren. En dit...

Hoe zorg je nu voor een gezond gehoor?

De laatste tijd komt het helaas steeds meer voor, gehoorverlies en gehoorschade. Onder ouderen...

Hoe stem je je kleding af op je huidskleur?

Hoe stem je je kleding af op je huidskleur? We hebben allemaal een ander...

Populaire categorie├źn

Comments