Trek erop uit met de hippe american tourister

0
1202
american tourister

American Tourister, is een wereldwijd bekend bagage merk opgericht in 1933. Het merk is in meer dan 90 landen aanwezig. Het biedt een uitgebreide selectie aan verschillende reiskoffers en reistassen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn de selecties van American Tourister stijlvol en functioneel. Het is een ideaal bagage merk om mee te nemen op vakantie!

Eropuit trekken met de hippe American Tourister!

Bagage moet gewogen worden en niet te zwaar bevonden zijn, wil deze mee mogen in het vliegtuig. De Lichte Hi-Taper bagage die het merk in 1945 lanceerde, is daarom perfect om mee te nemen op vliegreis. Toen onder anderen in de jaren 60 het internationale reizen bekender werd en er massaal gebruik van werd gemaakt, ging het merk experimenteren met zijn bagage door nieuwe materialen te gebruiken. Het liet het testen door vliegtuigmaatschappijen en stewardessen. Het resulteerde in de eerste voorgevormde bagagekoffers. De koffers kregen een modern, apart design met extra stevigheid.

Soepel duurzaam bagage merk

Jaren later, dan spreken we over de jaren 80 en 90, maakte het merk nog steeds hardschalige modellen. Er was in die jaren vooral veel vraag naar soepelere en duurzamer bagagekoffers. Deze koffers kwamen zelfs langs testen van de meest sterke criticus die over kwaliteit gingen van koffers. Wereldwijd, is er een sterk vertrouwensband met dit merk. Veel reizigers trekken eropuit met de hippe duurzame bagagemodellen. Naast koffers, heeft dit merk ook verschillende soorten reistassen van topkwaliteit!

Soorten bagage modellen van American Tourister

Het merk is eigendom van Samsonite en heeft verschillende soorten bagage modellen. Enkele soorten die je aantreft van dit merk zijn onder anderen:

  • rugtassen
  • harde koffers
  • zachte koffers
  • handbagage

Het merk blijft ontwikkelen en heeft ondertussen een koffercollectie gemaakt van aluminium. Deze lichte koffer is gemaakt van 100% aluminium en kan tegen een stootje! Door de dubbele wielen, is deze aluminium koffer soepel te vervoeren. Je hebt modellen met twee wielen en met vier wielen. Een ideale koffer om mee op reis te gaan!

Ruime keuzemogelijkheden bagage modellen

Geen reiziger is hetzelfde, daarom heeft het merk een ruime keuzemogelijkheid. Zo kun je kiezen uit tientallen modellen. Gegarandeerd dat er een bagage model tussen zit die voldoet aan je wensen. De kleuren van modellen zijn onder anderen zwart, donkerblauw, rose, turquoise, rood en goudgeel. Shop eenvoudig online en laat je verrassen door het ruime aanbod, modellen en grote. Je kunt kiezen voor handbagage of voor een extra ruime koffer. Dit merk lijkt te weten wat de reiziger nodig heeft om prettig te kunnen reizen. Wil je met hippe, gemakkelijke handzame bagage eropuit trekken? Dan geeft dit merk je daar alle mogelijkheden toe.