Tuinverlichting maakt dat je langer buiten kunt genieten

Momenteel is het nog bitter koud buiten. Je moet er nu niet aan denken om een avondje in je tuin door te brengen. Maar die tijden komen er wel weer aan. Nog een paar maanden en dan is het lente en dan is de kans op mooie avonden weer een stuk groter. Je kunt je hier alvast op voorbereiden door eens kritisch naar je tuinmeubels te kijken. Zien die er nog goed uit? Zijn ze nog goed voor een heel tuinseizoen? En dan je verlichting. Tuinverlichting kan de sfeer in je tuin maken of breken. En dus is het een goed idee om nu alvast op zoek te gaan naar de perfecte tuinverlichting voor in jouw tuin.

Tuinverlichting is er in veel soorten en maten

Je kunt je tuin, als je dat wilt, met behulp van tuinverlichting volledig in het zonnetje zetten. Je kunt er lantaarns neerzetten en lampjes in de bomen hangen. Je kunt grondspots gebruiken om je struiken en bomen van onderaf te verlichten, maar je kunt deze ook gebruiken om je pad te verlichten. En wat denk je van buitenspots? Deze spots, al dan niet met een sensor, kunnen ervoor zorgen dat je meer veiligheid in je tuin of op je erf creëert.

Goede verlichting zorgt voor meer veiligheid

Zo lang de avonden nog donker zijn, is het inbrekersgilde enthousiast op pad. Natuurlijk doe je er alles aan om ongenode bezoekers buiten te houden. Je plaatst sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen en denkt dat dat wel voldoende is. Maar wist je dat er één ding is waar inbrekers écht een hekel aan hebben? Licht! Dus zorg dat er tuinverlichting op sensor is geïnstalleerd in je tuin. Zodra iemand dan je tuin binnenstapt of je erf op komt, gaat de verlichting aan. Dat is niet alleen goed tegen inbraak, het is voor jou zelf ook wel zo fijn.

Geen knop in huis nodig!

Ken je dat, dan heb je de hele avond de tuinverlichting aan gehad en ben je onderweg naar je bed, moet je er weer uit om die schakelaar weer om te zetten. Je wilt niet dat alle tuinverlichting de hele nacht volop blijft branden. Al gaat het hier natuurlijk wel om enorm energiezuinige LED-verlichting. Je kunt deze gewoon bedienen met je mobiel. Je kunt ervoor kiezen om de lampen één voor één uit te zetten of allemaal tegelijk. De indeling van je smart controlsysteem kun je helemaal aanpassen op het lichtplan.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen?

Hoor je ze al aankomen? Met rinkelende belletjes, zacht geurende speculaaspoppen en het knisperen...

In een Vegan Restaurant Den Haag ontdek je wat...

Je denkt bij vegan eten misschien niet direct aan lékker eten, maar alleen aan...

Wat zijn passende gerechten bij een wijntje?

Wijn is een geweldige drank die veel mensen graag drinken. Er zijn vele verschillende...

Je badkamer inrichten hoeft zeker niet lastig te zijn

Wanneer je een nieuwe woning gaat kopen of huren, is het belangrijk om na...

Alle voordelen van een elektrische bakfiets op een rijtje

Fietsen is een geweldige manier om gezond te blijven en tegelijkertijd het milieu te...

Ga voor zeep met arganolie voor een gezonde huid

Het is voor iedereen belangrijk om te zorgen voor een gezonde huid. Je hebt...

Populaire categorie├źn

Comments