Welke zonnebril zet jij deze zomer op je neus?

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat we eindelijk weer kunnen genieten van het mooie weer. Lange avonden op het terras met vrienden en familie, mooie vakanties naar verre oorden en outdoor activiteiten liggen in het verschiet. Wat je ook gaat doen in de openlucht, zorg ervoor dat je je ogen goed beschermt. In de zomer is de Uv-straling namelijk veel hoger dan in de winter en dat kan schade toebrengen aan je ogen. Wil jij niet alleen goed voor de dag komen, maar er ook heel stijlvol uitzien? Dan hebben wij hier een aantal tips om de perfecte zonnebril te vinden!

Een goede zonnebril biedt ook bescherming

Voor veel mensen is een zonnebril enkel een modeaccessoire, maar een zonnebril is zoveel meer. Een goede zonnebril heren of voor dames, beschermt je namelijk ook tegen Uv-straling. Dat is belangrijk omdat je ogen beschadigd kunnen raken wanneer zij te lang blootgesteld worden aan Uv-straling. Dit kan leiden tot hoofdpijn en daardoor tot een lagere productiviteit. Ook kan het zelfs leiden tot een blijvende beschadiging van het netvlies. Dat wil je niet en daarom is het goed om altijd te kiezen voor een zonnebril met Uv-filter. De bekende merken bieden deze glazen en daarom is de aankoop van een merkzonnebril, altijd een goede investering.

De perfecte bril om je outfit compleet te maken

Als je stijlvol voor de dag wilt komen, dan bieden de bekende merken volop mogelijkheden om een perfecte bril te vinden. Kijk eens wat de makers van Ray-Ban dit jaar op de markt gebracht hebben. Dit merk staat altijd weer garant voor prachtige zonnebrillen die eigenlijk meteen al klassiekers zijn. Mocht je je graag willen onderscheiden van de massa, dan biedt Tom Ford volop mogelijkheden. De designers van dit merk hebben alles uit de kast gehaald om een ruime en gevarieerde collectie samen te stellen. Wil jij een bril met een grof montuur of spreekt de shield bril je meer aan? Wat jij ook mooi vindt, bij Tom Ford kun je bijna niet met lege handen eindigen. Bekijk de mogelijkheden online eens om op je gemak door het complete aanbod te kunnen bladeren.

Heb je een bril nodig tijdens het sporten?

De zomer is de periode voor outdoor activiteiten. Ook dan is het heel belangrijk dat je een goede bril draagt. Ga je bijvoorbeeld wandelen in de bergen, dan moet je je ogen ook beschermen tegen wat allemaal maar door de lucht kan vliegen. Kijk daarom eens naar de collectie van Oakley. Deze maker heeft brillen ontworpen die je ogen niet alleen optimaal beschermen tegen Uv-straling, maar de glazen zijn ook bestand tegen kleine steentjes, takjes en al wat dies meer zij. Oakley heeft bewezen dat een mooie bril ook functioneel kan zijn.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ontdek de meest uitdagende sport bij Padel Limburg

Padel, een snelgroeiende sport in Nederland, wint aan populariteit vanwege de toegankelijkheid en het...

Hoe je carrière een boost geeft met een opleiding...

Wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Een opleiding Bedrijfskunde kan je...

De ultieme tips voor het kiezen van jouw telefoon-...

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon of iPad? Geen...

Elevate Your Garden Game: Ordering Topsoil and Sand Made...

Creating the perfect garden is no easy feat, but with the right materials, you're...

Elevate Your Garden Game: Ordering Topsoil and Big Bag...

Creating a stunning garden is a rewarding experience, and choosing the right materials is...

Elevate Your Garden Game: Big Bag Ophoogzand and Tuinaarde...

Are you looking to level up your gardening skills and create a beautiful, thriving...

Populaire categorieën

Comments