3 tips voor een leuke dag in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is erg populair. Er is zoveel te doen in Amsterdam. Helaas is deze stad ook heel populair onder buitenlands toeristen. Hierdoor kan het er soms erg druk zijn, vooral in het centrum. Sinds de covid situatie is het een stuk rustiger, veel buitenlandse toeristen blijven weg. Dit is dus het perfecte moment om Amsterdam te gaan ontdekken als je niet zo van drukte houdt. In deze blog geven we een paar café en restaurant tips. 

De eeuwige jeugd

Deze Amsterdamse brouwerij heeft ook een eigen café in Amsterdam Oost. Hier kan je genieten van verschillende speciaal bieren. Deze bieren zijn allemaal heel toegankelijk. Wanneer je daar bent moet je sowieso een Bullebak proberen. Ook wanneer je geen bierliefhebber bent is er genoeg keuze. Naast lekkere drankjes hebben ze ook een goed gevulde menukaart die zeker niet tegenvalt. Het eten is ook heel betaalbaar. Ze hebben een lekkere hamburger die nog geen €6 kost. Het terras is altijd gezellig, maar ook binnen is het altijd heel sfeervol. Daarnaast is het personeel heel gezellig en vriendelijk. Kortom: deze plek mag je niet overslaan tijdens je dagje Amsterdam. 

Fondue & Fondue

De naam verklapt het al. Dit is de plek om te fonduen. Je hebt de keuze uit een visfondue, een vleesfondue en een kaasfondue. De kaasfondue wordt geserveerd met 6 soorten groenten, brood én een lekkere salade. Het restaurant bestaat al vijf jaar. In deze tijd zijn ze een begrip in Amsterdam geworden. 

Thuis fonduen 

Is jouw budget niet te hoog, maar hou jij wel echt van fondue? Dan kan je ook thuis lekker kaasfonduen in je gehuurde appartement. Haal kaas bij een Amsterdamse kaas winkel en geniet van je kaasfondue in huis. Hier heb je natuurlijk wel een kaasfondue voor nodig. Je kan een kaasfondue kopen via delekkerstekaas.nl

Bird

Houd jij van pittig eten? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Bird. Dit is een Thais restaurant in het centrum van Amsterdam. Ook dit restaurant is een begrip in de stad. De rode curry is lekker pittig en heel smaakvol. Je kan eten in het restaurant, thuis bestellen, maar ook eten in hun snackbar. De snackbar is een klein restaurantje waarbij je ook kan afhalen. Deze zit tegenover het restaurant. 

Jouw dagje of weekendje Amsterdam moet een groot succes worden met deze tips. Naast deze tips valt er nog genoeg zelf te ontdekken, want Amsterdam zit vol met leuke restaurantjes en cafeetjes. Wanneer je het centrum probeert te vermijden om je allerlei leuke plekjes tegen.
 

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ontdek de meest uitdagende sport bij Padel Limburg

Padel, een snelgroeiende sport in Nederland, wint aan populariteit vanwege de toegankelijkheid en het...

Hoe je carrière een boost geeft met een opleiding...

Wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Een opleiding Bedrijfskunde kan je...

De ultieme tips voor het kiezen van jouw telefoon-...

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon of iPad? Geen...

Elevate Your Garden Game: Ordering Topsoil and Sand Made...

Creating the perfect garden is no easy feat, but with the right materials, you're...

Elevate Your Garden Game: Ordering Topsoil and Big Bag...

Creating a stunning garden is a rewarding experience, and choosing the right materials is...

Elevate Your Garden Game: Big Bag Ophoogzand and Tuinaarde...

Are you looking to level up your gardening skills and create a beautiful, thriving...

Populaire categorieën

Comments