3 tips voor een leuke dag in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is erg populair. Er is zoveel te doen in Amsterdam. Helaas is deze stad ook heel populair onder buitenlands toeristen. Hierdoor kan het er soms erg druk zijn, vooral in het centrum. Sinds de covid situatie is het een stuk rustiger, veel buitenlandse toeristen blijven weg. Dit is dus het perfecte moment om Amsterdam te gaan ontdekken als je niet zo van drukte houdt. In deze blog geven we een paar café en restaurant tips. 

De eeuwige jeugd

Deze Amsterdamse brouwerij heeft ook een eigen café in Amsterdam Oost. Hier kan je genieten van verschillende speciaal bieren. Deze bieren zijn allemaal heel toegankelijk. Wanneer je daar bent moet je sowieso een Bullebak proberen. Ook wanneer je geen bierliefhebber bent is er genoeg keuze. Naast lekkere drankjes hebben ze ook een goed gevulde menukaart die zeker niet tegenvalt. Het eten is ook heel betaalbaar. Ze hebben een lekkere hamburger die nog geen €6 kost. Het terras is altijd gezellig, maar ook binnen is het altijd heel sfeervol. Daarnaast is het personeel heel gezellig en vriendelijk. Kortom: deze plek mag je niet overslaan tijdens je dagje Amsterdam. 

Fondue & Fondue

De naam verklapt het al. Dit is de plek om te fonduen. Je hebt de keuze uit een visfondue, een vleesfondue en een kaasfondue. De kaasfondue wordt geserveerd met 6 soorten groenten, brood én een lekkere salade. Het restaurant bestaat al vijf jaar. In deze tijd zijn ze een begrip in Amsterdam geworden. 

Thuis fonduen 

Is jouw budget niet te hoog, maar hou jij wel echt van fondue? Dan kan je ook thuis lekker kaasfonduen in je gehuurde appartement. Haal kaas bij een Amsterdamse kaas winkel en geniet van je kaasfondue in huis. Hier heb je natuurlijk wel een kaasfondue voor nodig. Je kan een kaasfondue kopen via delekkerstekaas.nl

Bird

Houd jij van pittig eten? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Bird. Dit is een Thais restaurant in het centrum van Amsterdam. Ook dit restaurant is een begrip in de stad. De rode curry is lekker pittig en heel smaakvol. Je kan eten in het restaurant, thuis bestellen, maar ook eten in hun snackbar. De snackbar is een klein restaurantje waarbij je ook kan afhalen. Deze zit tegenover het restaurant. 

Jouw dagje of weekendje Amsterdam moet een groot succes worden met deze tips. Naast deze tips valt er nog genoeg zelf te ontdekken, want Amsterdam zit vol met leuke restaurantjes en cafeetjes. Wanneer je het centrum probeert te vermijden om je allerlei leuke plekjes tegen.
 

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorieën

Comments