Alles over mokken bedrukken

Mokken zijn een heel leuk cadeau omdat vrijwel iedereen ze kan gebruiken. Natuurlijk kun je een mok gebruiken om uit te drinken, maar als je hele kast al vol staat met mokken dan gebruik je ze meestal niet allemaal. Als dat het geval is, dan kun je een mok ook gebruiken als bijvoorbeeld pennenbakje, of om een mug cake in te maken, maar ook als plantenbakje. Zoals je ziet zijn mokken dus heel veelzijdig en daarom is het leuk om ze cadeau te geven, helemaal als je ze laat personaliseren. De opties voor het bedrukken van mokken zijn ook heel veelzijdig en hier lees je er alles over.

Wat kun je op een mok laten bedrukken

Er zijn veel verschillende dingen die je op een mok kunt laten drukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mok met foto, waarbij je een foto in full colour op de mok laat drukken. Dit soort gepersonaliseerde mok is heel leuk voor goede vrienden, familieleden, maar ook voor je collega’s of team met bijvoorbeeld een groepsfoto erop. Daarnaast kun je ook tekst op een mok laten drukken. Je kunt ervoor kiezen om het heel simpel te houden, met alleen een naam, maar je kunt het ook wat spannender maken. Kies bijvoorbeeld voor een mok met naam in een tof lettertype, of ga voor een zelfbedachte tekst die veel voor jou en de ontvanger betekenen. Ook kun je op sommige plekken kiezen uit een aantal voorbedachte opdrukken, bijvoorbeeld om je juf, meester, coach, trainer, broer, zus of wie dan ook te bedanken. Ook kun je bij het bedrukken van mokken kiezen uit verschillende designs mok, bijvoorbeeld helemaal wit of juist met een vrolijk kleurtje aan de binnen- of buitenkant.

Magische mok

Naast een normale mok om te laten bedrukken bestaat er tegenwoordig ook een magische mok. Hoewel deze mok niet met een toverstokje rond loopt te zwaaien is er toch iets bijzonders aan. Een magische mok is namelijk effen zwart als je hem zonder iets erin ziet en laat de opdruk pas zien zodra er een hete drank in geschonken wordt. Op deze mokken kun je ook een foto, tekst of naam laten drukken, maar het effect ervan is anders. Magische mokken kun je ook gebruiken om een aankondiging te doen, bijvoorbeeld om iemand te laten weten dat je zwanger bent, of juist om iemand iets bijzonders te vragen.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Natuur met natuur bestrijden

Het gebruik van een milieuvriendelijke ongediertebestrijding methode is een geweldige manier om het milieu...

Dit moet je weten over industriële lampen

Industriële lampen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in huizen. Maar waar moet...

De beste verrassingen om aan je partner te geven

Ben je op zoek naar goede cadeautips, omdat je je partner en keer wilt...

Bestel een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten

Wil jij eens flink uitpakken de komende kerst. Of liever: wil jij je medewerkers...

Het gebruik van hard en softdrugs

Er zijn vele soorten drugs die momenteel verkrijgbaar zijn om de markt. Er zullen...

Iets van eigen hand

Wij mensen zijn bijzondere wezens. We hebben het vermogen tot zelfreflectie en kunnen daarnaast...

Populaire categorieën

Comments