Condooms met smaak zorgen voor meer plezier tussen de lakens

0
575

Condooms met smaak kunnen zorgen voor voor meer plezier tussen de lakens. Condooms met bijvoorbeeld een cola smaak zijn perfect voor orale sex. Ze maken de orale sex tussen jou en je partner een stuk spannender. Bovendien kunnen condooms met smaak de orale sex een stuk prettiger voor jouw partner maken. Weet je dat je partner orale seks lekker vindt? Dan maakt een smaakje aan het condoom het gemakkelijk om orale seks te geven aan jouw partner. Je proeft de, voor veel mensen, vieze smaak van de latex niet. Het niet meer proeven van die smaak maakt het gemakkelijker om orale seks te geven. Bovendien zorgen condooms met smaak ervoor dat mensen minder snel kiezen voor onveilige orale seks omdat orale seks met een condoom met smaak prettiger is.

Veilige en prettige orale sex met smaakcondooms

Natuurlijk zijn smaakcondooms net zo veilig als standaardcondooms, want ook condooms met smaak worden uiteraard sterk gecontroleerd op veiligheid. Gebruik een condoom met smaak dat je goed past, want een smaakcondoom met een goede maat maakt de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Bovendien wordt de seks een stuk prettiger wanneer er gebruik wordt gemaakt van een condoom die goed aansluit. Aangeraden wordt om altijd de datum op het condoom te controleren want een condoom dat over de datum is, biedt minder veiligheid.

De nominale breedte van kleine condooms

Kleine condooms hebben een nominale breedte van minder dan 50 mm. De Europa en in Nederland verkrijgbare kleine condooms hebben doorgaans een nominale breedte van 45 of 49 mm. Er kunnen overigens uitzonderingen zijn. Voor wie zijn kleine condooms geschikt? Kleine condooms zijn geschikt voor mannen die van mening zijn dat normale condooms net iets te groot zijn. 

Een condoom met de juiste maat

Condooms horen strak te zitten. Bovendien horen condooms niet comfortabel aan te voelen. Wanneer is een condoom van normale grootte voor jou te groot? Als het condoom bij normaal gebruikte los zit en afglijdt. Is het door jou gebruikte condoom te groot voor jou? Aangeraden wordt om dan kleine condooms te gebruiken. Door het gebruiken van een condoom met de juiste maat kan het condoom tijdens de geslachtsgemeenschap niet afglijden. Je wordt dus niet blootgesteld aan onbedoelde zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoeningen. Gebruik je kleine condooms en maak je je ongerust over de maat van die condooms? Je hoeft geen zorgen te maken want vrouwen zijn over het algemeen veel minder geïnteresseerd in de omvang van de penis dan mannen.