De beste fashion tips voor mannen 

Veel mannen weten niet zo goed hoe ze zich mooi kunnen kleden. Welke kleuren wel op elkaar passen en welke niet, welke kleur goed bij de huidskleur past en welke niet en welke kleding gepast is op een bepaald moment en wat niet. Daar willen wij die mannen een handje bij hebben. Hier vind je namelijk een paar van de beste fashion tips voor mannen. 

Neutrale kleuren 

Een van de belangrijkste soorten kleding die een man sowieso in de kast moet hebben hangen zijn kleding met neutrale kleuren. We hebben het dan over bijvoorbeeld witte en zwarte T-shirts. Deze T-shirts kunnen namelijk gemakkelijk onder een jasje en over welke kleur broek dan ook. Dit zorgt voor een verzorgde en nette uitstraling, zonder al teveel moeite! Je kunt het dan ook gemakkelijk afstemmen op de situatie. Wanneer je een netter evenement bijwoont dan kun je een colbert jasje over je T-shirt dragen en wanneer het een casual evenement is dan kun je het combineren met een spijkerjas. 

Kleding over elkaar dragen 

Een handige manier om er meteen meer ‘fashionable’ uit te zien is om je kleding over elkaar te dragen. We bedoelen dan niet dat je meerdere truien over elkaar moet aantrekken, maar bijvoorbeeld een mooie spijkerjas die je over een carhartt hoodie heen draagt. Deze manier zorgt ervoor dat je outfit er meer speels uitziet en dat je er over hebt nagedacht. Door deze tip zul je er al meteen beter bijlopen en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten als je hiernaar kijkt.

Kleding passend bij de huid 

Een andere tip die we je meegeven is om naar kleding te zoeken die past bij je huidskleur. Wanneer je een warme huidskleur hebt dan zullen warme kleuren je ook erg goed staan. Bij een meer olijf huidskleur zullen bijvoorbeeld crème witte, bruine of taupe kleuren goed staan. Duik hier dus zeker eens in en vindt de beste kleuren voor jou! Dan kan je zoeken naar sweaters heren en dan weet je precies wat je zoekt. 

Zelfverzekerdheid 

En toch hebben we onze beste tip nog niet gegeven en dat is zelfverzekerdheid. Als jij er zelfverzekerd uitziet in jouw outfit dan zullen mensen het ook eerder mooi vinden. Zelfverzekerdheid is namelijk veel belangrijker dan wat je eigenlijk draagt. Als jij er bijloopt alsof je precies weet wat je doet en je zeker van je zaak bent, dan geef je de mensen om je heen diezelfde impressie over jou.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De mooiste manier om jouw keuken te maken

Wanneer je een nieuwe keuken wilt, zijn er veel mogelijkheden die je zou kunnen...

Met de moroccanoil verzorg je jouw haren goed

Het is belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Gelukkig zijn er verschillende soorten...

Buitenverf nodig? Hier vind je alle info over verven...

Wil je een muur of tuinmeubels verven? Buitenverf is daar speciaal voor ontwikkeld! In...

Verzekeringen voor verschillende aspecten

Verzekeringen zijn op diverse manieren aan te raden. Er zijn dan ook meerdere verzekering...

Houtkachels zorgen voor een fijne sfeer!

Wil je meer sfeer in je huis? En wil je ook nog eens wat...

De lekkerste soorten speciaalbier vinden 

Als een echte bierliefhebber ben je natuurlijk op zoek naar de nieuwste soorten bier....

Populaire categorieën

Comments