De juiste kleding voor de juiste trip.

De planning voor onze trip door Scandinavië is iets wat verandert door de huidige situatie in de wereld door het coronavirus. Waar we eigenlijk deze zomer wilde gaan starten is dat nu natuurlijk even niet mogelijk. Helaas, maar we moeten ons erop aanpassen. De voorbereidingen waren we wel al gestart en dan met name de kleding. Want ja, wat neem je allemaal mee naar een trip waarop je zowel +25 graden als -25 graden tegen kunt gaan komen. En alles wat daartussenin zit natuurlijk. De aankoop van de camper hebben we nog net op tijd kunnen cancelen en gaan we weer naar kijken als de plannen om te reizen weer gemaakt kunnen en mogen gemaakt gaan worden.

Welke kleding neem je allemaal mee?!

Onze planning is nog steeds om een mooie trip te maken met een eigen camper door het grote Scandinavië. Ik zeg groot want de lengte van het land Noorwegen is net zo lang als van Amsterdam naar midden Spanje maar dat dan in 1 land! Je kunt je dus voorstellen dat je veel verschillende weertypes tegen kunt komen omdat het zo uitgestrekt is. Wat neem je dan ook allemaal mee aan kleding.

Omdat je je goed voor wilt bereiden op alle soorten weertypes beginnen we bij de warmere dagen. Voor de heren is de korte broek in de vorm van een bermuda een logische keuze. Je kunt ze overal onder dragen en hebt ze in veel verschillende soorten, kleuren en lengtes. Net boven de knie of er net onder is voor ieder een eigen keuze. Maar dat je die op een trip als deze mee wilt nemen lijkt me logisch. Onder de bermuda kun je zowel slippers, sneaker maar ook stevige wandel schoenen dragen voor die iets warmere dagen waarop je een mooie hike wilt gaan maken. Daarnaast is het bedenken van bovenkleding een belangrijke, want je wilt het niet koud krijgen maar zeker ook niet te warm. Je hebt in Scandinavië veel dagen en avonden waarop het net warm genoeg is om geen jas aan te hoeven, maar het koude dunne windje zorgt er tegelijkertijd voor dat alleen een t-shirt niet voldoende is. Ikzelf heb dan een voorkeur voor een bodywarmer. Deze houdt mijn bovenlijf warm tegen de koude wind, maar omdat er geen bedekking over mijn armen zit wordt het ook niet te warm. Die ventilatie is dan net dat kleine beetje wat het lekker maakt. Een bodywarmer is daarnaast ook handig als je iets actiefs doet vanwege de vrije bewegingsruimte die je met je armen nog hebt. Een perfecte aanvulling dus voor een trip als deze waar je voorbereid moet zijn op alles. 

Op babista.nl kun je zelf kijken voor jouw nieuwe bermuda en bodywarmer voor heren.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

De belangrijkste accessoire voor een telefoon

Tegenwoordig doen we alles met onze telefoon: appen, bellen, muziek en podcasts luisteren, spelletjes...

Innovatieve oplossing voor honden met een voedingsmiddelallergie

Veel honden lijden aan voedingsmiddelallergieën en de daarmee samenhangende symptomen zoals spijsverteringsklachten en problemen...

Zorg voor een goede nachtrust!

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Door een goede nachtrust presteer je namelijk veel...

Carsharing Amsterdam: altijd een auto in de buurt

Als je in Amsterdam woont, in welke wijk of in welk stadsdeel dan ook,...

Het verschil tussen beveiligingscamera’s

Je hebt veel verschillende soorten camera beveiliging. Zo heb je de dome en de...

Op vakantie in Friesland

Misschien is het dit jaar wel tijd voor een vakantie in eigen land. Nederland...

Populaire categorie├źn

Comments