En midden-oosten sfeer in huis

Wil jij je huis omtoveren in een oriëntaal sfeerige omgeving? Er zijn oneindig veel manieren om dit te doen. Een voorbeeld hiervan is de Marokkaans kussen. Dit is een mooie optie om te gebruiken in jouw interieur. 

Marokkaanse kussens

Marokkaanse kussens ofwel de Sabra kussens zijn de laatste jaren erg hip. Dit komt door dat ze erg mooi zijn. Ze geven je huis een midden-oosten sfeer. Zo kun je ook thuis genieten van een vakantie(sfeer). Je bent vrijwel de hele dag thuis en dit betekent dat het vrij belangrijk is dat jij je ook prettig voelt in huis. Dit is dan ook precies een van de redenen waarom je een marokkaanse kussen kan en zou moeten nemen. Je zult je meteen al wat vrolijker kunnen voelen. Hiernaast zijn ze goed te combineren met Vintage vloerkleden. Je zult dan dus ook een reis door de tijd kunnen maken hierdoor. De Sabra kussens zijn gemaakt van cactuszijde en zijn hierdoor erg bijzonder. Cactuszijde of Aloe vera zijde is erg zacht en voelt ook erg glad aan. De Cactus of Aloe vera planten worden schoongemaakt en de bladeren worden geweekt in water. Hierna worden heir natuurlijke producten bijgevoegd. Ook wordt er kleur aan toegevoegd. Hierna heb je bijvoorbeeld cactuszijde. Marokkaanse kussens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en dessins. 

 

Vintage vloerkleden

Heb jij besloten om de Marokkaanse kussens aan te schaffen en ben jij benieuwd naar wat jij nog meer kunt doen, om jouw woonkamer, tuin of een willekeurige kamer om te toveren, in een kamer uit de Midden-oosten? Dan is het wellicht handig om jouw vloerkleed ook te veranderen. Vintage vloerkleden zijn de afgelopen jaren erg populair. Elk soort vintage vloerkleed geeft namelijk een unieke twist aan jouw woonruimte. Het zijn namelijk handgemaakte vloerkleden, waar tijd, energie en creativiteit bij heeft gekeken. Dit zul je in zijn uiterste ook merken in jouw huis. De bloemendessins en de de gekrulde vormen zorgen voor een unieke uitstraling. Deze worden meestal gemaakt door oudere vrouwen of gezinnen uit de oosten. Ze bevatten ieder een verhaal en worden zo dus ook met de hand gemaakt. Je kunt kiezen uit de oorsprong van de vloerkleed die jij kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Perzische tapijt, een Turkse tapijt of een Marokkaanse tapijt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, dessins en maten. 

 

Mijn tuin of huis.. 

Je kunt jouw huis en tuin zo inrichten dat jij je helemaal bevindt een vintage mid-east sfeer. In de zomertijden kun je bijvoorbeeld kiezen voor vintage vloerkleden met felle kleuren. Denk hierbij aan rood, blauw en geel. Voor de wintertijden zijn de wat donkerdere kleuren aangeraden. Denk hierbij aan donkergroen, donkerblauw en grijs. Deze kun je vervolgens goed combineren met wat leuke Marokkaanse kussens.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorieën

Comments