En midden-oosten sfeer in huis

Wil jij je huis omtoveren in een oriëntaal sfeerige omgeving? Er zijn oneindig veel manieren om dit te doen. Een voorbeeld hiervan is de Marokkaans kussen. Dit is een mooie optie om te gebruiken in jouw interieur. 

Marokkaanse kussens

Marokkaanse kussens ofwel de Sabra kussens zijn de laatste jaren erg hip. Dit komt door dat ze erg mooi zijn. Ze geven je huis een midden-oosten sfeer. Zo kun je ook thuis genieten van een vakantie(sfeer). Je bent vrijwel de hele dag thuis en dit betekent dat het vrij belangrijk is dat jij je ook prettig voelt in huis. Dit is dan ook precies een van de redenen waarom je een marokkaanse kussen kan en zou moeten nemen. Je zult je meteen al wat vrolijker kunnen voelen. Hiernaast zijn ze goed te combineren met Vintage vloerkleden. Je zult dan dus ook een reis door de tijd kunnen maken hierdoor. De Sabra kussens zijn gemaakt van cactuszijde en zijn hierdoor erg bijzonder. Cactuszijde of Aloe vera zijde is erg zacht en voelt ook erg glad aan. De Cactus of Aloe vera planten worden schoongemaakt en de bladeren worden geweekt in water. Hierna worden heir natuurlijke producten bijgevoegd. Ook wordt er kleur aan toegevoegd. Hierna heb je bijvoorbeeld cactuszijde. Marokkaanse kussens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en dessins. 

 

Vintage vloerkleden

Heb jij besloten om de Marokkaanse kussens aan te schaffen en ben jij benieuwd naar wat jij nog meer kunt doen, om jouw woonkamer, tuin of een willekeurige kamer om te toveren, in een kamer uit de Midden-oosten? Dan is het wellicht handig om jouw vloerkleed ook te veranderen. Vintage vloerkleden zijn de afgelopen jaren erg populair. Elk soort vintage vloerkleed geeft namelijk een unieke twist aan jouw woonruimte. Het zijn namelijk handgemaakte vloerkleden, waar tijd, energie en creativiteit bij heeft gekeken. Dit zul je in zijn uiterste ook merken in jouw huis. De bloemendessins en de de gekrulde vormen zorgen voor een unieke uitstraling. Deze worden meestal gemaakt door oudere vrouwen of gezinnen uit de oosten. Ze bevatten ieder een verhaal en worden zo dus ook met de hand gemaakt. Je kunt kiezen uit de oorsprong van de vloerkleed die jij kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Perzische tapijt, een Turkse tapijt of een Marokkaanse tapijt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, dessins en maten. 

 

Mijn tuin of huis.. 

Je kunt jouw huis en tuin zo inrichten dat jij je helemaal bevindt een vintage mid-east sfeer. In de zomertijden kun je bijvoorbeeld kiezen voor vintage vloerkleden met felle kleuren. Denk hierbij aan rood, blauw en geel. Voor de wintertijden zijn de wat donkerdere kleuren aangeraden. Denk hierbij aan donkergroen, donkerblauw en grijs. Deze kun je vervolgens goed combineren met wat leuke Marokkaanse kussens.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Natuur met natuur bestrijden

Het gebruik van een milieuvriendelijke ongediertebestrijding methode is een geweldige manier om het milieu...

Dit moet je weten over industriële lampen

Industriële lampen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in huizen. Maar waar moet...

De beste verrassingen om aan je partner te geven

Ben je op zoek naar goede cadeautips, omdat je je partner en keer wilt...

Bestel een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten

Wil jij eens flink uitpakken de komende kerst. Of liever: wil jij je medewerkers...

Het gebruik van hard en softdrugs

Er zijn vele soorten drugs die momenteel verkrijgbaar zijn om de markt. Er zullen...

Iets van eigen hand

Wij mensen zijn bijzondere wezens. We hebben het vermogen tot zelfreflectie en kunnen daarnaast...

Populaire categorieën

Comments