Genieten van je vrije dag

Op de dagen dat we vrij zijn plannen we vaak van alles in om te doen.  Genieten van je vrije dag is er dan wel bij, maar echt tot rust komen niet.  Om echt te genieten van de momenten dat je vrij bent is het belangrijk om ook dingen in te plannen die echt de mogelijkheid geven om bij te komen. Misschien weet je zelf  niet wat je kunt doen om  bij te komen van drukke werkdagen. Wij helpen je daarom graag een handje mee. Zo kun je voortaan genieten en tot rust komen op de dagen dat je vrij bent .

Je eigen bewustzijn

Het kan heerlijk zijn om af en toe te  mediteren en echt tot jezelf te komen. Dit hoeft niet alleen as je een vrije dag hebt, maar kan altijd. Het heeft maar tien minuutjes nodig en je voelt je na elke meditatie al een stuk beter. Thuis op de grond terwijl je infrarood panelen het werk doen om je vloer te verwarmen, verwarm jij jezelf met positiviteit. Of je gaat lekker naar buiten en mediteert met een frisse wind op de achtergrond. Het is helemaal aan jou. Als je mediteren niks vindt kun je de tijd ook gebruiken om te lezen.

Echt even ontspannen

Als je echt even wilt bijkomen van alles dan is het aan te raden om naar een professionele massage salon te gaan om daar een massage van minimaal een uur te nemen. Met massages is het vaak zo dat het voelt alsof alles in een keer van je schouders af valt. Wellicht is dat letterlijk zo als je schouders vastzitten, maar het geeft een verlicht gevoel. Zoek een goede salon bij je in de buurt en ga regelmatig op een vrije dag langs. Het zal je helpen om beter te kunnen ontspannen.

Een heel weekend

Zo af en toe is het ook leuk om een compleet weekend weg te gaan van alles wat je herinnert aan de dagelijkse sleur. Je zal je goed voelen en echt tijd aan jezelf besteden. Ga gezellig uiteten of maak een wandeling in de natuur. Een weekendje ver van huis met je partner of vrienden kan een echte verademing zijn. Hier moet je wel even van tevoren een moment voor inplannen, maar dan heb je uiteindelijk wel wat. Hoe je jouw vrije dag(en) ook invult, zolang je tot rust kunt komen en geniet is het helemaal goed.

 

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Is jouw huis al klaar voor de feestdagen?

Hoor je ze al aankomen? Met rinkelende belletjes, zacht geurende speculaaspoppen en het knisperen...

In een Vegan Restaurant Den Haag ontdek je wat...

Je denkt bij vegan eten misschien niet direct aan lékker eten, maar alleen aan...

Wat zijn passende gerechten bij een wijntje?

Wijn is een geweldige drank die veel mensen graag drinken. Er zijn vele verschillende...

Je badkamer inrichten hoeft zeker niet lastig te zijn

Wanneer je een nieuwe woning gaat kopen of huren, is het belangrijk om na...

Alle voordelen van een elektrische bakfiets op een rijtje

Fietsen is een geweldige manier om gezond te blijven en tegelijkertijd het milieu te...

Ga voor zeep met arganolie voor een gezonde huid

Het is voor iedereen belangrijk om te zorgen voor een gezonde huid. Je hebt...

Populaire categorieën

Comments