Bestel een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten

  0
  773

  Wil jij eens flink uitpakken de komende kerst. Of liever: wil jij je medewerkers iets geven dat niet zomaar even in een tasje past? Dan kun je nu een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten bestellen. Zo'n groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten is er in verschillende varianten. Zo heb je een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten met alleen maar rode verpakkingen of juist met groene verpakkingen. Je kunt kiezen voor het Jingle Bells kerstpakket (zie afbeelding) of gaan voor een Super Luxe kerstpakket. Natuurlijk: zo'n groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten is niet heel goedkoop, maar het is absoluut de moeite waard! Je medewerkers zullen oprecht verbaasd zijn over je vrijgevigheid en de waardering die samengaat met zo'n pakket enorm voelen.

  Een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten is een bijzonder cadeau

  Na de afgelopen bijna 2 jaar, waarin alles anders was dan alle andere jaren, kunnen de meeste mensen wel iets positiefs gebruiken in hun leven. Het valt immers niet mee: thuis blijven, thuis aan het werk en, als het even tegenzit, ook nog in quarantaine waardoor je helemaal geen kant uit kunt. Dan zijn de kinderen weer een paar dagen thuis omdat de juf of meester in quarantaine moet en dan is er weer iets anders wat tegen zit. Natuurlijk zijn er ook wel lichtpuntjes te vinden, maar naarmate deze COVID-19-ellende langer duurt lijken die steeds schaarser. En dan kom jij met je enorme kerstpakket! Daar zullen je medewerkers erg blij van worden!

  Online je kerstpakket bestellen is wel zo handig

  Je ziet namelijk bij ieder kerstpakket precies staan wat de ingrediënten van het pakket zijn. Je kunt zelfs selecteren op bepaalde voorwaarden: wil je geen alcohol geven dit jaar? Dan kies je uit de pakketten die geen alcohol bevatten. Je kunt gaan voor traditioneel, compleet met ragout en ragoutbakjes en natuurlijk soepstengels, meer ook voor helemaal van nu: met blikjes cola en taco's. Ook de verpakking is steeds meer bijzonder. Natuurlijk kun je nog kiezen voor een kartonnen doos, maar tegenwoordig kun je ook gaan voor een gevulde gereedschapskist of sporttas.

  Bestel snel, voor de voorraden op zijn

  Online kun je precies zien hoeveel kerstpakketten van elke soort er nog beschikbaar zijn. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Bestel dan snel, voor je achter het net vist. Je kunt een groot kerstpakket bij Makro Kerstpakketten het hele jaar door bestellen, je kunt je eigen bezorgmoment kiezen. Bijvoorbeeld vlak voor de traditionele kerstborrel mét speech. Zo staan de pakketten niet in de weg.