De beste verrassingen om aan je partner te geven

Ben je op zoek naar goede cadeautips, omdat je je partner en keer wilt verrassen met een origineel cadeau? Dan ben je niet de enige die hiernaar op zoek is. Want was is er leuker dan je geliefde een surprise te geven die hem of haar nog lang zal heugen? Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig te zijn om een cadeau te vinden dat leuk is, origineel én betaalbaar. Om je te helpen een goede keuze te maken, vind je in dit blog een aantal uitstekende cadeautips voor een gaaf presentje voor je vrouw, man, vriendin of vriend.

Twee kaartjes voor zijn of haar favoriete activiteit

Natuurlijk weet je van je partner precies wat hij of zij als activiteit leuk vindt om te doen. Geef je partner daarom een kaartje voor en optreden van zijn of haar favoriete band, voor een gave film of voor een cabaretoptreden van iemands meest geliefde stand-up comedian. Of kies voor een ander live evenement waarvan je weet dat je vriend, man, vriendin of vrouw dat geweldig vindt!

Een hotelbon voor jullie tweetjes

Wil je wat extra romantiek en dynamiek in je relatie brengen? Dan kun je je dit slim doen door je geliefde een of meer hotelovernachtingen cadeau te doen. Nee, natuurlijk gaat hij of zij niet alleen, maar gaan jullie met z’n tweeën een of meer nachtjes genieten van een luxe hotel, uiteraard met jacuzzi en open haard! Wedden dat de romantiek er dan vanaf spat en jullie(weer) razend verliefd op elkaar worden?

Met een goede fles wijn of champagne scoor je altijd!

Een fles witte of rode wijn uit een goed jaar, of een heerlijke champagnefles, is een klassiek cadeau dat het nog steeds goed doet als je je partner een leuke verrassing wilt geven. Dit presentje is met name ideaal als jullie allebei van de betreffende sterke drank houden. Want dan kun je natuurlijk samen het glas heffen en van elkaars nabijheid genieten.

Een dinerkaart voor twee personen in zijn of haar favoriete restaurant

Een andere klassieker waarmee je altijd bij de ander scoort, is de aloude dinerkaart voor twee. Wacht niet tot de verjaardag van je partner, maar ga samen naar een gezellig en romantisch restaurant, waar jullie favoriete gerechten bediend worden!

Zin in een heet avondje? Verras je geliefde met sexy kleding!

Wie zijn vrouw, vriendin, vriend of man wil verrassen met een romantisch avondje in bed, kan dat slim doen door de ander, natuurlijk na een al romantisch verlopen dag, in de slaapkamer op te wachten in mooie lingerie, een stijlvolle en sexy jurk of echt mannelijke boxershort. Steek (uiteraard voorzichtig) een paar kaarsjes aan om de romantische sfeer nog wat te verhogen. Verder staat er op het nachtkastje natuurlijk een lekkere massageolie klaar, waarmee je je partner straks lekker gaat insmeren. Een heet avondje is met romantische verrassing zo goed als gegarandeerd!

Een spannende puzzeltocht…

Erg romantisch en origineel is ook om een kleine puzzeltocht te maken, die eindigt bij jou. Geef je partner de lijst met opdrachten en de route. En zorg ervoor dat hij of zij uiteindelijk uitkomt in de slaapkamer. Wat er daarna allemaal gebeurt? Dat is helemaal aan jullie natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorieën

Comments