Let op dit voordat je een tent huurt!

Als je kijkt naar een partytent verhuur partij dan moet je letten op een aantal dingen voordat je akkoord gaat. De juiste tent is namelijk hoogst persoonlijk en ook deels gebonden aan wat je zelf wel en niet kan.

De maat

Hoe groot de tent moet zijn is nogal van belang. Te groot is vaak niet erg, maar te klein is dat zeker wel. Dan krijg je niet iedereen in de tent, was in de middag misschien geen probleem is maar in de avond wel een domper is. Wat voor maat past bij jou? Precies, compleet persoonlijk. Daarnaast is zo een maatvoering wel heel abstract. Ik raad je dan ook van harte aan om naar een locatie te gaan waar ze al staan. Verhuurders die dat hebben snappen vaak het moeilijke van het inschatten en kunnen je daarbij goed helpen. Daarnaast moet je ook kijken naar je eigen ruimte. Misschien wil je wel je eigen tuin gebruiken en pas je vervolgens je tentkeuze daarop aan. Het is echter zeker het overwegen waard om een stukje terrein te huren of lenen voor de dag om iedereen kwijt te kunnen. Zeker als het alleen in de middag is, in de avond vinden mensen het wisselen tussen binnen en buiten helemaal niet zo erg.

Licht

Als jouw feestje door gaat in de avond moet je ook denken aan je verlichting. Je hebt misschien wel wat kerstlampjes liggen. Maar deze geven al snel fel en direct licht. Liever heb je warm en indirect licht, iets wat de betere verhuurder erbij aanbiedt. Dan heb je een makkelijke manier om het op te hangen.

Montage

De tent huren is één ding, deze opzetten is een tweede. Iedereen die wel eens een Ikea kastje in elkaar gezet heeft of de voorluifel heeft verbonden aan zijn of haar caravan weet dat het in elkaar zetten een van de lastigere dingen is. Bij een grote partytent is dit probleem uitvergroot. Je hebt namelijk nog meer onderdelen die moeten kloppen. Daarnaast is deze ook een stuk groter en zwaarder. Ik hoop de je hulptroepen hebt die je kan inschakelen om alle palen overeind te houden terwijl je ze de grond in slaat, want dat is geen gemakkelijk klusje. Ook hier is het wederom zaak om de betere verhuurde te vinden. Deze hebben namelijk vaak een opbouw en montage team die tegen een relatief kleine vergoeding alles verzorgt. Dat is een stuk handiger dan zelf proberen het wiel uit te vinden.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Redenen om online marketing uit te besteden 

Als ondernemer is het belangrijk dat je online vindbaar bent om klanten aan te...

Heerlijk badderen in eigen tuin met een houten hottub

Een frisse nazomeravond wordt nog fijner als je deze heerlijk warm in een hottub...

Een veiliger huis, creëer je zo!

Niets is fijner dan in een huis wonen waar je je veilig voelt. En...

Poetspapier, wat is dat eigenlijk?

Heb je ooit gehoord van poetspapier? Toen ik het voor het eerst hoorde dacht...

Ken jij deze bijzondere Jack Daniels whisky variant al?

Het whiskymerk Jack Daniels is wereldwijd een absoluut begrip. De drank heeft een typische...

En midden-oosten sfeer in huis

Wil jij je huis omtoveren in een oriëntaal sfeerige omgeving? Er zijn oneindig veel...

Populaire categorieën

Comments