Wat is Ethereum

Ethereum bestaat pas sinds 2015, maar de potentie voor de toekomst is enorm. Ethereum kopen zou dus een goede investering kunnen zijn. Maar hoe gaat het kopen van een ethereum wallet in zijn werk? Er is ontzettend veel informatie te vinden online, en het lezen van informatieve artikelen zoals deze, kan helpen om met een beetje meer kennis je eerste investering te doen.

Wat is Ethereum

Het is belangrijk om het verschil te weten tussen Ethereum en Ether. Ethereum is het platform gebaseerd op de blockchain technologie. De blokchain technologie betekent dat deze platformen niet onder controle staan van een individu of een organisatie. Bitcoin is bijvoorbeeld een bekende cryptomunt die deze technologie gebruikt. Vroeger werd geld verstuurd door banken, maar door de blockchains is er nu een andere manier van het online versturen van geld. Één die buiten het bereik van de banken ligt.

Wat is Ether

Ether, of ook wel Ether tokens genoemd, is de cryptocurrency. Ether is dus inzetbaar als betaalmiddel, maar hiervoor heb je wel de zogenoemde ethereum wallet nodig. Het voordeel van Ether ten opzichte van de Bitcoin is dat het vaak sneller gaat.

Het kopen van Ethereum

Bij het kopen van Ethereum heb je een Ethereum wallet nodig. Deze cryptocurrency wallets kun je het best vergelijken met je eigen bankrekening. Alleen heb je de bank niet langer nodig. Dat betekent dat je de Ethereum wallet in eigen beheer hebt. Jij bent de enige met toegang tot jouw geld. Er zijn meerdere verschillende soorten wallets waaruit je kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de mobiele wallet, die vaak word aangeraden voor de beginnende investeerder. Deze mobiele wallet zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je geld. Maar je hebt ook de hardware wallet, die de betere keus is wanneer je wilt gaan voor de hoogste mate van beveiliging. Neem dus goed de tijd om je te verdiepen in de verschillen en jouw persoonlijke prioriteiten. En vergeet niet om voordat je overgaat tot het kopen, de Ethereum koers te bekijken.

Waar moet je op letten bij het investeren in Ethereum?

Wanneer je besluit te investeren, dan kan dat vaak snel en eenvoudig online. Zoek een bedrijf die ethereum aanbiedt, en plaats jouw bestelling. Vaak hoef je alleen aan te geven hoeveel ether je wilt kopen, en het bedrijf kan de koers naar euro's snel voor jou omrekenen. Ook de betaling gaat snel en gemakkelijk, dat kan namelijk gewoon via online bankieren. En zo heb je binnen enkele minuten je eigen Ethereum wallet.

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorie├źn

Comments