Ontdek alles over een koffiebar op locatie

0
413

Een koffiebar huren op locatie is eigenlijk onmisbaar op ieder (zakelijk) evenement. Of je nu een evenement organiseert voor klanten, relaties of op een beurs aanwezig bent, een koffiebar op locatie dient echt aanwezig te zijn. Tegenwoordig vallen de prijzen reuze mee en daarbij wordt er ook wel verwacht dat de gastheer dit geregeld heeft. Niet alleen geef je hiermee een fijne goede boodschap af aan de mensen voor wie je dit organiseert, ook geef je jezelf een goede mogelijkheid om met jouw relaties in gesprek te gaan. Het beste moment voor een gesprek is namelijk bij een goede kop koffie, hetgeen iedereen zal waarderen. Natuurlijk hoef je niet zelf achter de koffiebar te gaan staan, hier kun je een geschikte barista voor inhuren. Een barista inhuren biedt net dat beetje extra dat jouw evenement nodig heeft. Benieuwd naar alle voordelen van een koffiebar op locatie en het huren van een barista? Lees dan gauw verder en ontdek of dit iets voor jou is!

Een koffiebar op locatie kan altijd

Het grootste voordeel aan een koffiebar op locatie is natuurlijk dat je deze op iedere locatie kwijt kunt. Niks is te gek, de bar is mobiel en daarbij dus in te richten naar jouw persoonlijke wens! Daarbij kun je een koffiebar op jouw locatie vaak perfect laten aansluiten bij jouw huismerk. Bijvoorbeeld de kleur van de koffiebar zelf, de bekertjes die worden gebruikt en de bijpassende barista. Ik heb zelf meerdere evenementen meegemaakt waarbij een koffiebar een prachtige aanvulling was op het evenement. De host heeft door een koffiebar de tijd om met zijn relaties in gesprek te gaan en daarbij zorg je ervoor dat klanten en relaties het idee krijgen gewaardeerd te worden. Maar weet je wat een koffiebar op locatie nu echt helemaal afmaak? Het inhuren van de juiste barista!

Een barista weet alles over jouw kopje koffie!

Een goede barista kan jou alles vertellen over de koffie, de herkomst, de smaak en de geur ervan. Daarbij tovert hij met heuse latte art de mooiste logo’s en vormen in jouw koffie. Heb je er al eens aan gedacht om jouw bedrijfslogo in de kopjes koffie te laten maken? Alles is mogelijk, mits je dus de juiste barista inhuurt! Daarbij biedt een barista jou de tijd en ruimte in gesprek te gaan met mensen, of je dit nu doet op je zakelijke evenement of jouw feestje. Mensen vinden het echt ontzettend leuk als je zoiets als dit voor ze regelt. Daarbij kun jij hierdoor zelf ook genieten van de lekkerste koffie, dat wil je toch zelf ook? Een goede tip die ik zou willen meegeven is om altijd met de verhuurder van de koffiebar en barista ’s in gesprek te gaan. Het bedrijf dat dit voor je regelt kan vaak perfect meedenken met jouw evenement en staat graag voor je klaar. Maak hier gebruik van en creëer een onvergetelijk evenement!