Optimaal gebruik maken van mijn badkamer

Zoals je misschien wel gemerkt hebt aan de onderwerpen van mijn blogs, ben ik een levensgenieter. Op diverse manieren probeer ik het uiterste uit mijn tijd hier op aarde te halen. Niet omdat ik haast heb ofzo, ik geniet gewoon graag. Bovendien helpt het wel dat ik relatief eenvoudig kan genieten. Zo kom ik helemaal bij door heerlijk te douchen of door een welverdiend bad voor mezelf vol te laten lopen. Ik ben van mening dat iedereen van de kleine dingen in het leven kan genieten – soms moeten we het alleen leren. Om optimaal gebruik te maken van mijn badkamer, heb ik het een en ander laten verbouwen.

Heerlijk douchen in de regen

Mijn badkamer was van origine wat somber. Bovendien waren alleen de noodzakelijke spullen aanwezig in mijn badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de simpelste douche en een kleine wasbak. Ik wilde meer! Het eerste dat sowieso anders moest, was de douche. Bij mijn ouders ben ik verwend door een regendouche. Met zo’n douche voel je het water zacht als een deken op je vallen. Heerlijk douchen in de regen – dat wilde ik ook in mijn badkamer. Maar alleen een regendouche was niet voldoende. Zoals ik al aangaf wilde ik optimaal gebruik maken van mijn badkamer.

Vast bad compleet met badwand

Naast douchen met een regendouche vind ik het ook heerlijk om in de winter lekker in een warm bad te kruipen. Lekker veel schuim en een laptop aan met een serie – ik kom eruit als herboren. Mijn badkamer had van oorsprong geen bad of badwand. Wel was er genoeg ruimte om hier verandering in te brengen. Daarom heb ik een prachtig vast bad laten plaatsen. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte, koos ik er tevens voor om een badwand te plaatsen. Dankzij de badwand zit niet gelijk mijn hele badkamer onder het water na een heerlijk badmoment. Bovendien vind ik zo’n badwand erg stijlvol staan.

Genoeg kastruimte

Ten slotte heb ik nog eens kritisch naar de kastruimte gekeken van mijn badkamer. Ik had eerst wel wat ruimte, maar ik ontdekte dat ik toch veel spullen voor de badkamer door mijn huis had verspreid. De reden? Ik kon het simpelweg niet kwijt in de badkamer. Ja, tenzij ik het  overal op de grond zou zetten. Kortom, toen mijn badkamer onder handen werd genomen, heb ik geïnvesteerd in een prachtig badkamermeubel. Nu heb ik genoeg kastruimte voor al mijn spullen!

Door de badkamer te verbouwen en een regendouche, bad met badwand en een nieuwe badkamermeubel te plaatsen maak ik nu optimaal gebruik van de ruimte!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Wat is proteïne en waar zit het in?

Proteïnen zijn macronutriënten die in ons lichaam belangrijke functies vervullen. Ze zijn een bron...

De voordelen van het kiezen van crypto als investeringsmiddel

De toekomst van geld is digitaal. Daarom zou je in crypto moeten investeren. Crypto...

Dankzij deze sportmaaltijden sport je op een effectieve manier

De combinatie van gezond eten en genoeg bewegen is ontzettend belangrijk. Sporten zal je...

Muizenbestrijding: Hoe werkt het?

Je hebt last van muizen. Dat is absoluut nooit fijn, of je nu een...

3 redenen waarom een alarmsysteem je huis veiliger maakt

Ben je van plan om de veiligheid van je woning op te schroeven? Dan...

Hoe houd je de klanten van je bedrijf tevreden?

Als je een eigen bedrijf hebt, ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren...

Populaire categorieën

Comments