Waarom zou jij je haar wassen met Kerastase shampoo?

  0
  1643

  Iedereen wil graag een goed verzorgde bos met haar. Alleen de zoektocht naar de juiste haarverzorgingsproducten kan nog weleens een uitdaging zijn. Er is ook ontzettend veel aanbod in de winkel, zie daar maar eens het juiste product voor jou tussen te vinden. De laatste tijd hoor je het waarschijnlijk wel vaker om je heen: Kerastase shampoo. Veel vrouwen en mannen zweren echt bij hun producten. Maar wat is dit zogeheten wonder voor je haar? En waarom zijn zoveel mensen er zo lyrisch over? Hieronder lees je meer over het haarverzorgingsmerk Kerastase en waarom hun producten zo geliefd zijn.

  Wat is Kerastase?

  Kerastase is een Frans luxueus haarverzorging merk en is opgericht in 1964. Het moederbedrijf is L’Oreal Paris. Kerastase heeft allerlei uiteenlopende haarverzorgingsproducten: van stylingproducten tot shampoos. Het uitgebreide assortiment is samengesteld door echte specialisten uit het kappersvak. Het shampoomerk is alleen verkrijgbaar bij de wat luxere verkooppunten en haarsalons. Het merk heeft enorm veel tijd in wetenschappelijk onderzoek geïnvesteerd en is daardoor een grote speler op de markt geworden. Ze specialiseren zich niet alleen in haarverzorgingsproducten, maar zijn ook op het gebied van styling ontzettend vooruitstrevend.

  Maar wat onderscheidt Kerastase shampoo van andere shampoomerken?

  Kerastase heeft een uitgebreid assortiment, maar vooral de shampoos zijn ontzettend geliefd. Doordat de producten zijn samengesteld door echte vakmensen en er veel tijd in wetenschappelijk onderzoek is gestoken, zijn hun producten zo populair. Veel haarsalons zweren erbij en gebruiken de producten van het merk al jarenlang.

  Voor ieder haartype is er wel een shampoo ontwikkeld. Of je nou gekleurd haar, stug haar, dunner wordend haar, dik haar of vet haar hebt: Kerastase heeft voor ieder haartype wel een formule ontwikkeld. Hieronder een kleine greep uit het brede assortiment aan shampoos. Voor fijn haar hebben ze een shampoo genaamd: Volumifique Bain Volume. Deze shampoo geeft meer volume aan fijn haar. Het versterkt het fijne haar en zorgt voor een langdurige volume. Voor de vette hoofdhuid hebben ze weer een andere shampoo ontwikkeld, genaamd: Specifique Bain Divalent. Deze shampoo reguleert en reinigt de vette hoofdhuid. Voor droog en gevoelig haar is er een shampoo genaamd: Nutritive Bain Satin 2 Irisome. Het is een extreem voedende shampoo en verrijkt het haar met de voedzame Irisome. Deze zogeheten Irisome wordt gewonnen uit de kostbare Iris wortelstok.

  Voor iedere type haar heeft Kerastase wel een passende shampoo ontwikkeld. Ben je er nog niet helemaal over uit welke producten bij je passen? Laat je dan goed informeren door de verschillende online verkooppunten en haarsalons. Zij weten precies welke haarlijnen passen bij jouw haartype. En ze staan altijd klaar om jou te helpen.