Wil jij elke dag een eenhoorn zijn?

Wat is er lekkerder dan in de koude wintermaanden met een warme kop koffie of thee naar buiten staren? De gure wind door de bomen zien waaien, waarschijnlijk ook de regen op de stoep zien kletteren (het blijft toch Nederland) en de mensen bekijken die zich naar huis haasten?
Het fijnst is dan natuurlijk als je zelf ook wat lekker warms en comfortabels aanhebt, zoals een pyjama of een onesie. Neem een hete douche, doe je zachte sloffen aan, trek je onesie aan en geniet van een heerlijke bankhang dag. Het enige dat nu nog mist, is een goed boek of fijne serie.
 

Unicorns.

Iedereen kent de eenhoorns wel, unieke en sprookjesachtige dieren paarden met een grote cilindervormige hoorn op hun voorhoofd. In sprookjes worden eenhoorns altijd omschreven als puur, goed, en lieflijk. Ze komen vaak de hoofdpersoon redden of hebben spexiale magische krachten (denk Harry Potter, en Lord of The Rings). Een Unicorn lijkt op een paard, maar heeft vaak gekleurde manen en sprekende ogen. In veel sprookjes en tekenfilms kunnen ze ook vliegen, en hoewel Unicorns toegankelijk zijn voor iedereen, lijken vooral meisjes en vrouwen weg te lopen met de Unicorn Onesie. Deze onesies zijn vaak felgekleurd en hebben alle kleuren van de regenboog, omdat ze zelf vaak ook krachten hebben die te maken hebben met een regenboog.
Voor kinderen en volwassenen met een speciale voorliefde voor paarden of mystieke wezens, is zo'n onesie perfect! Ze zijn beschikbaar in volwassen maten, maar er zijn ook onesies voor kinderen beschikbaar.

Wat is een onesie?

Een onesie is een soort pyjama of huispak, speciaal gemaakt voor binnenshuis. Het bestaat uit een soort 'pyjama pak' uit een stuk, dat houdt in dat de bovenkant en onderkant aan elkaar vast zitten. Vaak zitten er bij een onesie ook een capuchon en voetjes aan, zodat je echt helemaal in een pyjama uit 1 stuk zit. De onesie is vrijwel altijd gemaakt van een zachte fluffy stof, zodat hij lekker op je lijf zit en niet irriteert. Je kan hem dragen over kleren heen, maar ook met niks eronder. De onesie is ideaal voor koukleumen odat hij nergens koude lucht doorlaat; alleen je gezicht is onbedekt. De onesie is ook een geliefd item op slaapfeestjes en verkleedfeestjes, dit omdat onesies vaak worden gemaakt met een thema. Zo heb je een thema dieren; waaronder krokodillen, olifanten, katten of andere dierenonesies worden gemaakt, compleet met slurf, oren, en staart, maar je hebt ook mystieke wezens onesies waarbij de onesie in aparte kleuren printen of wezens worden nagemaakt. Je steelt de show met je eigen dinosauris of Unicorn onesie!
Welke kies jij?
 

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Ontdek de beste spaarbanken: vergelijk en kies je spaarrekening

Als je je zuurverdiende geld opzij zet, wil je er zeker van zijn dat...

De perfecte eetkamerstoelen online kopen: een simpele stap-voor-stap handleiding

Heb je ooit nagedacht over de mogelijkheden die online winkelen voor eetkamerstoelen met zich...

Ontgift je lichaam met een detox sapkuur van dr....

Voel je je de laatste tijd een beetje traag? Heb je het gevoel dat...

Je hbo marketing diploma halen? ontdek de voordelen van...

De wereld van marketing is dynamisch en altijd in beweging. Om bij te blijven,...

Privé leasen zonder zorgen: ontdek de voordelen!

Je hebt vast weleens gehoord van private lease, maar wat houdt het precies in...

De ultieme tips voor het kiezen van jouw telefoon-...

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon of iPad? Geen...

Populaire categorieën

Comments