Professioneel zijn en een auto leasen zonder BKR-toetsing

Vandaag schrijf ik over de mogelijkheid tot een auto leasen zonder BKR-toetsing. Wat die toetsing inhoudt, waarom een lease-auto belangrijk is voor je business en hoe je er eentje least zonder zo’n toetsing lees je in deze blog!

Wat is een BKR-registratie en waarom heb je die nodig?

Veel bedrijven die werken op basis van leningen willen je BKR checken. BKR staat voor het Bureau voor Krediet Registratie. Dit bureau houdt bij hoeveel en wat voor persoonlijke leningen jij als persoon hebt afgesloten en ziet hoeveel je moet afbetalen. Een voorbeeld hiervan is de studieschuld. Het BKR weet dus hoeveel schuld jij hebt en hoeveel je nog moet afbetalen. Bedrijven die je een lening willen verstrekken, bijvoorbeeld een hypotheek of een autolease, willen vaak je BKR-registratie weten. Dit kunnen ze gebruiken om in te schatten of jij de lening kan betalen en hoeveel risico zij als bedrijf lopen door met jou in zee te gaan. Een negatieve BKR-registratie, waarbij je dus veel schulden hebt en die niet op tijd betaald, kan voor veel dingen een belemmering zijn om nog wat te lenen. Toch kan er een hele legitieme reden zijn waarom je een negatieve BKR-registratie hebt. Stel je bent een start-up, dan heb je vooral kosten en weinig inkomen. Dan is het heel makkelijk om al snel met een betalingsachterstand opgezadeld te zitten.

De voordelen van het leasen van een auto

Een van de dingen die vaak niet kan met een negatieve BKR-toetsing is het leasen van een auto. Of het nou privé of zakelijk is, veel bedrijven zullen je geen lening verstrekken. Toch is een lease auto heel erg voordelig, zeker voor start-up bedrijven en jonge ondernemers. Je krijgt namelijk een gloednieuwe auto te leen. Zo’n auto is veel te duur voor heel veel mensen, maar via een shortlease betaal je een bepaald bedrag per maand. Zo is het veel overzichtelijker om een auto te hebben. Bijkomende voordelen van een shortlease zijn dat je vaak all-inclusive least. Verzekeringen, schade, pechhulp, rente, vervangend vervoer etc. zit allemaal bij de prijs inbegrepen!

Een auto leasen zonder BKR-toetsing

Gelukkig is het bij Dealerleasing.nl wel mogelijk om een auto te leasen zonder BKR-toetsing. Je hebt dan alleen wel de optie tot shortlease, van 1 tot 18 maanden. In 80% van de gevallen kan dit bedrijf mensen zonder BKR-toetsing of een negatieve BKR-registratie helpen aan een shortlease. Zo kun je als startup helemaal uitgerust in professionele gear naar een meeting met een potentiële klant. Door zo’n auto te leasen ga je overal naar toe als een echte professional!

Gerelateerde berichten

Ook leuk om te lezen

Op wat voor manier dragen sommige soorten planten bij...

De meeste mensen kennen de tijd dat ze op reis zijn als een moment...

Wat voor verandering betekent het voor jade en gio...

Samenwonen is een grote stap in het leven van iedereen. Het is een transformatie...

Is het tijd voor die verbouwing?

Iedereen heeft het wel in huis, dat ene plekje wat je al jaren lang...

Ervaar jij jouw trap ook steeds meer als een...

De meeste woningen in Nederland zijn niet toekomstbestendig wanneer het gaat over oud worden....

Hoe vind je informatie betreffende lokale vacatures in wonen...

Wil je graag de meest recente informatie betreffende lokale vacatures in wonen plus...

Welke kledingmerken bieden leuke kidskleding aan?

Geniet van de leukste kidskledingmerken voor travelers Als je op zoek bent naar leuke...

Populaire categorieën

Comments